Nie ma żadnych bankructw, jak mielibyśmy patrzeć na wycenę akcji to wszystkie spółki na świecie są dzisiaj bankrutami.
Sieje się panikę i tak się nakręca bessa, panowie pływający po morzach i oceanach swoimi jachtami po kilkaset mln dolarów zadecydowali że ma być bessa bo im mało, media ładnie podkręcają temat i interes się kręci,
jak panowie zadecydują że koniec bessy to będzie hossa i nagle rozwiążą się problemy wszystkich państw jak za pomocą czarodziejskiej różdżki.
Nie dawajcie się kroić ze swoich pieniędzy bo akcje i tak wrócą na swój poziom,
tak było przy poprzedniej wyprzedaży tak będzie i przy tej.
Nie panikować i cierpliwie czekać.
TO CI Z PEJSAMI OD - NEW WORLD ORDER - , poprzez panikę na giełdach i bankructwa krajów,chcą osiągnąć swój cel i wprowadzić jeden światowy rząd tz. nowy porządek świata
Pejsaci teraz odkupią akcje po 9 które sprzedali na początku roku za 21,5 a za kilkanaście miesięcy sprzedadzą znowu za co najmniej 20. To mądry naród jest, który wie jak zarabiać kasę, leszczyno ucz się !
Dnia 2011-09-12 o godz. 15:19 ~Tomek napisał(a):
> Pejsaci teraz odkupią akcje po 9 które sprzedali na
> początku roku za 21,5 a za kilkanaście miesięcy sprzedadzą
> znowu za co najmniej 20. To mądry naród jest, który wie
> jak zarabiać kasę, leszczyno ucz się !
tak w 100 % masz rację , ale kolejny raz ten manewr im już nie wyjdzie
A po co mam trzymać akcje które są w trendzie spadkowym i w dodatku notują nowe minima? .Mam cierpliwie siedzieć i liczyć straty?Chyba sobie żartujesz. Dziękuję Bogu że już dawno temu wywaliłem te akcje.A teraz nie łapie spadających noży,tylko czekam na nową hosse i zmianę trendu---to takie proste.
Wyskoczyłem na początku sierpnia gdy zaczęła się panika na giełdach.Sprzedałem po 15 z hakiem zaliczając-12% Teraz wiem że była to dobra decyzja.Odkupie papier gdy zmieni się trend i wyjdę na tym dwa razy do przodu. Pozdrawiam....