jak może być warto w to wchodzić-tak samo można pograć w ruletkę-raz wygrasz 10 w tyłek-poczytaj co się dzieje w firmie-i wówczas sprawa chyba dla wszysstkich będzie jasna-oj będzie płacz nieludzki-pozdrawiam
dokladnie-trochę lat jestem na gpw-i widziałem setki takich akcji=-może i do 0,5 dojedzie-tu zgoda-a może nie-ale ryzyko nieadekwatne - to nie dla mnie-ja szanuję swoją kasę-tyle
Dnia 2011-09-12 o godz. 09:14 ~kosmaty50 napisał(a):
> dokladnie-trochę lat jestem na gpw-i widziałem setki takich
> akcji=-może i do 0,5 dojedzie-tu zgoda-a może nie-ale
> ryzyko nieadekwatne - to nie dla mnie-ja szanuję swoją
> kasę-tyle
skoroś taki doświadczony i tak szanujesz swoje diengi to po jakiego grzyba tu zajrzałeś i po co się az tak udzielasz ryzykujac konfliktem bo widze ze juz adresami sie wymieniacie
Dnia 2011-09-12 o godz. 10:13 ~kosmaty50 napisał(a):
> nie no oczywiście wpadnę się pośmiać jak już będziecie do
> przodu-hahahahahaha
nie lubię już tego jak ktoś mi przesadnie zagląda w portfel i martwi się ojego zawartość ale chyba bardziej tego jak ktoś się zemnie próbuje śmiać, nie wygladasz mi na wsiowego głupka to po co szukasz wrogów poza cwaniakowaniem do Hojraka to też ci daleko, pamiętaj żebyś w realu kiedyś z tym nie przesadził bo takie błyskotki jak ty to już nie raz widziałem
Witam
Widzę, że w zeszłym tygodniu jakiś student zainwestował około 20k zł i wybił kurs żeby zarobić na kolejny rok akademicki, piękna książkowa sytuacja podnieść kurs na widły niewielkim wolumenem przez 2 dni, a leszcze się zlecą i dadzą zarobić. Jak sądzicie ile ten student zarobił pieniędzy??
Mam nadzieję, że jestem w błędzie i to jest tylko korekta przed dalszymi wzrostami, źle nie życzę nikomu. Często się zdarza, że kurs który wzrósł gwałtownie o 100% łapie korektę, korekta może być kilku godzinna, ale jak będzie dłużej niż 6 dni sesji to ewakuacja z papiera.
Dobra rada dla państwa jeśli kurs będzie po 21 gr, to sprzedawać papier nawet ze stratą.
Liczę na to, że jest to tylko korekta w trendzie wzrostowym.
Po to żebyś czytał,
umów się z jakąś laską a nie podniecaj rzeczami ktorych nie jestes w stanie zatrybić
My tu o pieniążkach mówimy dzieciaku, może nawet sporych
Szkoda że nie mam akurat wolnych środków bo widzę że ten wasz śmieć ma ochotę się wyróżnić na tle rynku ale jak poczujecie bastę to zapraszam na Ersa tam wzrosty będą kwestią kilku dni
Dnia 2011-09-12 o godz. 14:59 ~InwestorS.A. napisał(a):
> Dnia 2011-09-12 o godz. 14:55 ~miler napisał(a):
>
> przecież promet nawet nie ma prezesa hehe...
to akurat
> bardzo dobra wiadomość
będzie nowy prezes, po co tracić
> czas i pieniadze na odprawę dla starego ?
tu już nic nie będzie,ekipa od bankrutów zrobiła pompkę na małych obrotach o 100% by frajerów ubrać w bezwartościowy papier
Jeśli jutro zaliczycie poziom 21 groni to uciekać z papiera, minimalizować stratę kto nie zarobił na tej podbitce zarobi na kolejnej (a znając spekulantów taka będzie, tylko, że wtedy będzie można wejść pewnie po 10gr).
Zaraz pojawią się wpisy gdzie jest KNF itp, takie zresztą jak były kiedy spółka rosła dobrze, że wtedy nie puszczali wideł od razu bo byście byli w okolicach 1 zł i sprzedawali po 20-30 na korekcie, a później jeszcze niżej.
Jeśli jutro będą atakować poziom 21 gr to uciekać, żeby minimalizować straty uśrednianie w tej sytuacji nic nie da.
Mam nadzieję, że się mylę, a Wy zarobicie sporo pieniędzy na Promecie.