He he - co to jest inwestycja długoterminowa????? Każda nieudana inwestycja krótkoterminowa!!!! Oczywiście pod warunkiem , że się człowiek nie umie przyznać do błędu , uciąć straty i zainwestowac w co innego albo po prostu się "zkeszować". Powodzenia na wyjeżdzie....
Dzięki, ja mam sentyment do tej spółki. Zarobiłem w trakcie ostatnich 2 lat sporo. Ale teraz jestem mocno w plecy "inwestor". Dużo wiecej niż zarobiłem.
Moim zdaniem spółka jest pewna tylko duża niepewność i panika powoduje ze mamy aż taki zjazd...
Nie mam problemu z przyznaniem się do błędu. Ale zrobię to jak sprzedam, na razie to mam papierowa stratę.
Ja po dzisiejszej sesji mam średnią 10,01 i ma "wysypkę" z tego powodu. Ale sra....czunia jest niezła. I nie piszę tu o OFE i innych gadach , które sypią na potęge , bo jakiś anal nie wiedział co napisać to napisał "oddaj" tylko z powodu "naszych" z pełnymi gaciami co oddają jak klient pokaże w arkuszu 300k na 3 gr wiecej niż kurs po czym to wycofuje jak mu nadgryzą.
Dnia 2011-09-09 o godz. 20:49 rooney napisał(a):
> ... I średnia mam po 18,5... To tak żeby było weselej...
> Rodakom ;-)
Ja nie pekam bo ten się śmieje kto się śmieje
> ostatni.... Albo cierpliwy
ja ma 18,68 , móglbym usrednic do 16,80 ,ale nie bede tego robił ,
poczekam kiedys wroci na 20 , ale to nie zmienia faktu ze kasa zamrozona ,
nie wiadomo na jak dlugo ? , napewno jak na swiecie gieldy zaczna rosnac to i GTC wroci do normalnosci , ale to nie zmienia faktu ze na gtc zostalem ograny przez spekulantow jak na razie , normalny dla mnie kurs to 20-25 zł
z ta deweloperka to kolega podziela moje zdanie :)
tez obstawiam, ze jesli cos ma sie zmienic to tutaj sie najpierw zacznie.
dlatego takie spolki jak ta warto akumuluwoac ale nie jako gra ale jako inwestycja; inaczej mozna dostac po lapach a po co ? chwilowe zawirowanie minie i w koncu koncow wyjdzie slonce i bedzie wtedy goraco; maruderzy znow beda szczekac a my smiac i zalowac, ze kupilismy tak malo !!!