aport EBItyp raportu Raport bieżący
numer 11/2011
data dodania 2011-09-09 12:49:00
spółka KLON S.A.
Umowy lock-up dotyczące akcji KLON S.A.
Zarząd Spółki informuje, że w dniu dzisiejszym wpłynęły do spółki umowy z akcjonariuszami o czasowe wyłączenie zbywalności akcji spółki KLON S.A. (umowy typu lock-up). Umowami zostało objęte całość akcji na okaziciela serii B w liczbie 18.450.000 sztuk, co stanowi 88,1509% akcji spółki. Lock-up obowiązuje do dnia 31.12.2011r.
Zarząd Spółki informuje, że łącznie z akcjami serii A w liczbie 1.500.000 sztuk, które są akcjami imiennymi niedopuszczonymi do obrotu giełdowego, po zawarciu wyżej wymienionych umów lock-up, pozostaje w obrocie 4,6822 % akcji spółki KLON SA.
Podstawa prawna:
§ 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
Osoby reprezentujące spółkę:
Krzysztof Łopuszyński - Prezes Zarządu
Adam Koneczny - Wiceprezes Zarządu
poniedziałek czy wtorek nie wazne kierunek 3-4 zł w najblizszym czasie,pozdrawiam cierpliwych ,warto było zbierqac papier jak był w super promocji,teraz tez nie jest najdrożej,myslec ,analizować,i nie zadawać głupich pytań ,kazdy kieruje sie własnym przeczuciem inwestorskim
a ja mam wrażenie (i nadzieję równie dużą) że teraz odbędzie się pompka na okolice 3zł, na bazie tej informacji, potem korekta i do końca grudnia od nowa duża pompka żeby od stycznia drogo w ulicę wypchnąć i pozostawić tylko pakiet kontrolny.
zgadzam sie z guzcem calkowicie. zobaczymy co dzien przyniesie:) dan co sadzisz o obecnej sytuacji na remedisie , o ile dobrze pamietaam to tam byles badz jestes
Na Remedisie czekam na 50 gr, wiecej za to nie dam, mam czas poczekam, Klona widze wysoko, musza jeszcze troszke pozbierac i 2 zl calkiem mozliwe do konca miesiaca, zbieranie sie zaczelo, jest tylko 1 mln w obiegu. musza podbic by w styczniu wyjsc z jakims zarobkiem.
co myslicie o sytuacji na klonie? jutro odbicie na szerokim i u nas piekna zielona swieca przy zwiekszonym wolumenie do zlotoweczki? pasuje taki uklad?
WZROSTY BĘDĄ I TO SPORE NIE ZNASZ DNIA ANI GODZINY JA CZEKAM DO NA CENE POW.2ZŁ
DZIŚ DEPEND SPRZEDAŁAM DWA MIESIĄCE CZEKAŁAM NA KLONA TEŻ POCZEKAM JAK TRZEBA BĘDZIE TO Z PÓŁ ROKU :)