Jeszcze nie załapałeś , ze o to wlaśnie chodzi , żeby wypadli z walora tacy jak Ty???? Wtedy dorga na 25 będzie otwarta...... Przecież dzięki Tobie zarabi8a się kasę , jeszcze tego go pojąłeś????
Dnia 2011-09-16 o godz. 15:48 ~Ceelofan napisał(a):
> Jeszcze nie załapałeś , ze o to wlaśnie chodzi , żeby
> wypadli z walora tacy jak Ty???? Wtedy dorga na 25 będzie
> otwarta...... Przecież dzięki Tobie zarabi8a się kasę ,
> jeszcze tego go pojąłeś????
zanim wszyscy wypadna z tego walora to moze jeszcze kilka lat minac i wtedy bedziesz mial te 25 zł a moze i 30 , ale mi sie nie chce tak długo czekac i wypadne troche szybciej ,
A jeśli nie wiesz dlaczego tak będzie , to gruntownie przestudiuj 10 ostatni inf z ESPI dot. GTC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dnia 2011-09-16 o godz. 16:07 ~Ceelofan napisał(a):
> A jeśli nie wiesz dlaczego tak będzie , to gruntownie
> przestudiuj 10 ostatni inf z ESPI dot.
> GTC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w te 25 zł do końca roku to nie wierze , chociaż spodziewam się że wyniki za 3i4 kwartał
bede dobre lub bardzo dobre
Dnia 2011-09-16 o godz. 17:10 ~Ceelofan napisał(a):
> No większego głupka to nie czytałem..... Ty wierzysz w
> wyniki???? czego . odpisów , wycen , zmniejszeń , zwiekszeń
> ..... restrukturyzacji , urealnień , dostosowań , going
> concern , ???? Których????????????????????
wyniki muszą być podane publicznie co kwartał ,
oczywiście że nie wierze , zawsze można przeszacować lub nie doszacować ,jak to się dzieje w przypadku GTC
pole do manewru tu jest bardzo duże , jak odkupili już te miliony akcji sprzedanych po 22-21.5 w styczniu to raczej na pewno podadzą dobre wyniki , co może wybić kurs może nawet do 24-25 zł do końca roku ??? a jak będzie to nie wiem zobaczymy
Już nie z dnia na dzień , ale na DT dwa razy po 5 %. Oczywiście nie całym portfelem , ani całym walorem , ale 10k walora mozna zawsze przerzucic!!! A ktoś mówi o recesji , 1600 , 1300 , 1800 ... A ja się pytam ,jak to się ma do zarabiania pieniedzy na opisanych poziomach.
Dnia 2011-09-30 o godz. 17:56 ~Ceelofan napisał(a):
> Taaaaaaaaaaaaa....... Uwielbiam ten
> walor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A JA NIE , BO JESTEM W PLECY , NIE BEDE RYZYKOWAL NA DT ŻEBY ZAROBIĆ PARE GROSZY , ALE POWOLI IDZIE DO GÓRY TO DOBRY ZNAK JESZCZE 8 ZŁ I WYJDE NA SWOJE :)
Zapal parę świeczek , daj na Mszę Świętą , i módl się ......żeby przegrała pewna partia , które kocha rynek!!!! Ona tylko kocha takich jak Ty , czyli tracących!!! Jak wygra dołączysz do grona nieudaczników jeżdżących Melexami i mających czerwone nosy. Chcesz mieć czerwony nos czy kasę????
Dnia 2011-09-30 o godz. 19:07 ~Ceelofan napisał(a):
> Zapal parę świeczek , daj na Mszę Świętą , i módl się
> ......żeby przegrała pewna partia , które kocha rynek!!!!
> Ona tylko kocha takich jak Ty , czyli tracących!!! Jak
> wygra dołączysz do grona nieudaczników jeżdżących Melexami
> i mających czerwone nosy. Chcesz mieć czerwony nos czy
> kasę????
ja bojkotuje te wybory , w polsce sami żydzi rzadzą to co sie po nich mozna spodziewać ???
ktorakolwiek by paria nie wygra to i tak to jest ta sama klika