Dnia 2011-09-16 o godz. 16:00 ~Ceelofan napisał(a):
> Ciekaw jestem jak się czują "inwestorzy"
> , którzy ze mną polemizowali???
Ja się czuje dobrze
Ceelofan, jestem ciekamy Twojej opinii, w perspektywie 2 lat zainwestowałem w GTS 30000 zł przy średnim kursie zakupu 10,6, ustawiłem sprzedaż na w okolicach 14-15 zł - czy Twoim zdaniem jest to
a) za nisko ustawiona sprzedaż
b) za wysoko
c) może być
Wypowiadasz się o tym walorze dość często stąd jestem ciekawy :)
Nie ma ludzi nieomylnych , są tylko w tendencji mądrzejsi i skuteczniejsi...... Piszesz sie do drużyny adndrzo czy tylko tak sobie piszessz przez przekorę??? Jak mam odwagę zarówno do inwestowania jak i do przyznania się do błędów , ale nie do miauczenia po kupnie po 21-25 , jak inni. Mam 20 nlat doświadczenia na rynku w tym mieście jak i winnych w tym regionie , co nie znaczy , ze będę pisał po ile kupić i sprzedać dany walor , bo za to inni mi płacą , a Was na to nie stać!!!!!
do żadnej drużyny się nie pisze , czytam te komentarze czasami i co jeden to mądrzejszy ,
doświadczenie to nie wszystko,można mieć 20 lat doświadczenia , a i tak się popełnia błędy , nie ma takiego mądrego co by kupił na samym dnie i sprzedał na samej górce ,
rynki są w tej chwili nieprzewidywalne , niektórzy na tych forach się zachowują jak by wszystkie rozumy pozjadali a jeszcze inni bardzo naiwnie jak dzieci