Może być aneks, nie nastawiam się na finalną umowę ale na pewno nie będę oddawał akcji pod przypływem emocji.
Z aneksu na aneks coraz mniej niecierpliwych a ja mam czas .
Zwlaszcza Pani ULA, albo Dzisiaj Widly.
25 tysiecy- strzal w ciagu chwili i juz widly.
Kos niecierpliwy kupil, bo moze sie napalil waszymi komentzrami, a Wy juz wyczekujecie jakiegos wielkiego grubasa,ktory juz wie.
Jakis czas temu pisaliscie, ze jest zbieranie papierka...wiec po co kupowac na dzien przed skoro wobec niektorych papierek byl sukcesywnie zbiernay od 2 miesiecy.
Ja piernicze... poprostu zygac mi sie chce
Pani ULA.
Zrobmy tak, jesli dzisiaj peknie 8 gr i napocznie sie 9 gr. to ja juz nic nie napisze na ARTEFE.
A jesli dzisiaj nie rozbiora 8 gr i tym bardziej nikt nie lyknie 9 gr.
to Ty zamilkniesz...
ok?
No to już jutro info i weekend przemyśleń .
Dziś jednak ktoś zdecydował się na dobranie z prawej, jutro też obstawiam spokojnie bez nadzwyczajnych "odpałów", zobaczymy.
Dnia 2011-09-08 o godz. 16:37 ~czysty napisał(a):
> No to już jutro info i weekend przemyśleń .
Dziś jednak
> ktoś zdecydował się na dobranie z prawej, jutro też
> obstawiam spokojnie bez nadzwyczajnych
> "odpałów", zobaczymy.
A coWy chcecie od Wideł i Uli??????
Macie akcje???
Chcecie więcej mieć to kupcie i nie łudźcie się, że zdążycie kupić przed widłami!!!!!!!!!!!!!!
Przecież, każdy akcjonaroiusz ARTEFE, chciałby jużte widły widzieć, bo naczekali się chyba już bardzo długo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spokojnie :)
Nawet jeśli by był aneks to mnie tam bardziej interesują informacje jakie zostaną zawarte w nim, konkrety, szczegóły itp. nie tylko informacja o przedłużeniu.
Treść przekazu ma tu znaczenie .