mam prosbe nikt ntt nie chce plynnosc mala spoko tylko jak zacznie cos sie dziac nie wywalajcie ...ciekawe po ile sie otworzy. teraz nie chce nikt a potem beda chcieli glupka znalesc kto im nagle odda akcje...
oczywiscie desperaci sie znajda co oddadza po 60gr ale na to wplywu nie mamy...
misiu proponuje na ten okres skupic sie naczyms innym.... narazie nic nie wskazuje na to by cos spadlo albo mialo zamiar wzrastac... skup sie na czyms innym dobrze radze.
ja wchodzę, ale myślę, że niewiele to da - w okolicach 30% i większych obrotach za wielu osobom będzie się opłacało szybko pozarabiać, więc scenariusz świecy mało jest prawdopodobny; mnie by cieszył stopniowy wzrost do sensownego poziomu 1,5...do tego potrzeba jakieś 2 bańki popytu; jeśli będzie spokój w polityce, jakieś przetargi wygramy, to zapewne się te trzy lata kiszenia zwrócą...czekamy zatem i polecamy Ntt rodzinie
NTT SYSTEM SA rezygnacja członka zarządu [ wersja do wydruku / powiększ czcionkę ]
2011-09-07
17:02:00
(PL)-INFORMATYKA-GIEŁDA-SPÓŁKI-KOMUNIKAT-(PL)-1-NTT SYSTEM SA-PLNTSYS00013-NTTSYSTEM
NTT SYSTEM SA rezygnacja członka zarządu
07.09. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 14/2011
Zarząd NTT System S.A. informuje, iż w dniu 7 września 2011 roku Pan Andrzej Kurek złożył
rezygnację z pełnienia funkcji Wiceprezesa Zarządu spółki NTT System S.A. z dniem 7
października 2011 r.
Zarząd dziękuje Panu Andrzejowi Kurkowi za wieloletnią pracę i wkład w rozwój spółki.
Pan Andrzej Kurek będzie nadal pełnił obowiązki Prezesa Zarządu spółki zależnej Emitenta - NTT
Technology Sp. z o.o.
Podstawa prawna:
ő5 ust. 1 pkt 21 Rozporządzenia w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych
przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji
wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim z dnia 19 lutego 2009r.
kom espi abs
jak odebrac te informacje? NTT Technology czyli dawny ntt montaz czym ta spolka bedzie sie zajmowac?