• nie sadzicie, że... Autor: ~pieprz.nick [80.50.235.*]
    Moi drodzy, nie sądzicie, że gdyby "ktoś" miał dobre informacje na temat żwirowni i etc, to kupowałby akcje?
    Wiem,ze to by wywindowało kurs w dniu dzisiejszym, i ze ktos juz moze miec ich sporo.
    No ale czy to nie mialo by sensu...skup akcji aby pozniej oddac na wyzszychpozionmach.
    Spolka chyba az tak nie jest wyprzedana, mozna spokojnie lykac z prawej.
    pozdrawiam
  • Re: nie sadzicie, że... Autor: ~czysty [89.74.36.*]
    Mogę dodać tylko że w ostatnim czasie było dużo zebrane po 7
    Podejrzewam że jak po prawej zbierze się więcej akcji po 7 to zniknie po raz kolejny, chociaż ostatnio coraz mniej chętnych do oddawania, zobaczymy co przyniesie nam obecny tydzień.
  • Re: nie sadzicie, że... Autor: ~bery [83.10.196.*]
    A ja obstawiam Romana K ,a wy co sadzicie??
  • Re: nie sadzicie, że... Autor: ~mikpi [89.228.194.*]
    Wg mnie naciągana teoria, ale byłoby miło:). Sytuacja globalna sprzyja ustawianiu się po lewej. Tym bardziej, że chętnych nie brakowało w ostatnich dniach. Jeżeli będzie aneks, to spora część pewnie odda po 7...i 6.
    Na pewno znajdą się tacy co oddadzą.
    Niektórzy wskoczyli w ostatnich dniach widząc zainteresowanie papierkiem ale w przypadku kolejnego aneksu nie wytrzymają czekania i będą zmuszeni oddać .
  • Re: nie sadzicie, że... Autor: ~wizier [95.41.149.*]
    z tym Karkosikiem to jest prawdopodobne, aneks pewnie zmusi niektórych do oddania ale niektóych do dobrania ;)
    tak czy siak będzie ciekawie :)
  • Re: nie sadzicie, że... Autor: ~pieprz.nick [80.50.235.*]
    Heh..
    pojawila sie teoria spiskowa dziejow a propos Karkosika.
    A nie sadzicie, ze gdyby Karkosik wiedzial co sie swieci z tymi zwirowniami i etc.
    To juz by sciagal akcje z rynku.
    Po co czekac, az z prawej sie przerzedzi jak juz padnie haslo, ze maja zwirownie.
    Ja juz bym teraz zbieral, poki na polkach 8 gr i 9 gr lezy duzo akcji..po wyniku tutaj bedzie juz ich malo
  • Re: nie sadzicie, że... Autor: ~Do Ruchwy [91.208.93.*]
    a ja sądzę ze on już zbiera od kilku sesji a może i kilkunastu ;) mieliśmy taką sesję gdzie poszły ustawki to myślę do jego rąk ;)
  • Re: nie sadzicie, że... Autor: ~Dan [89.73.58.*]
    A policzyl juz ktos jak oni faktycznie beda zarabiac, jak to wychodzi na akcje przy zysku netto okolo 6 mln ?
  • Re: nie sadzicie, że... Autor: ~wizier [95.40.85.*]
    policzone juz dawno :) ale lud dowie się dopiero po sfinalizowaniu transakcji, Prezes poinformuje o tym osobiście w planie działalnosci na kolejne lata i wtedy przeczytacie o dywidendach, planowanym wydobyciu, umowach podisanych na dostawę żwiru i innych rzeczach ale jak to na GPW bywa zarabiają tylko Ci najwięcej którzy zwietrzyli interes szybciej od innych :)
    a ciekawe co zrobi ta masa ludowa jak np dowie się że wydobycie już od dawna trwa na konto Artefe?! ;) itd bez rozwijania o tym ma pisać Prezes a nie jakić tak akcjonariusz malutki :)
    A ja sobie czekam w spokoju...
    Faktycznie było kilka takich sesji.
    Korzystając z faktu iż większość czeka na info przez te kilka tygodni można było bardzo wiele zebrać po 7gr bez konieczności rozbierania 8 czy 9 a było tego sporo.
[x]
ARTEFE -50,00% 21,04 2016-11-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.