Moi drodzy, nie sądzicie, że gdyby "ktoś" miał dobre informacje na temat żwirowni i etc, to kupowałby akcje?
Wiem,ze to by wywindowało kurs w dniu dzisiejszym, i ze ktos juz moze miec ich sporo.
No ale czy to nie mialo by sensu...skup akcji aby pozniej oddac na wyzszychpozionmach.
Spolka chyba az tak nie jest wyprzedana, mozna spokojnie lykac z prawej.
pozdrawiam
Mogę dodać tylko że w ostatnim czasie było dużo zebrane po 7
Podejrzewam że jak po prawej zbierze się więcej akcji po 7 to zniknie po raz kolejny, chociaż ostatnio coraz mniej chętnych do oddawania, zobaczymy co przyniesie nam obecny tydzień.
Wg mnie naciągana teoria, ale byłoby miło:). Sytuacja globalna sprzyja ustawianiu się po lewej. Tym bardziej, że chętnych nie brakowało w ostatnich dniach. Jeżeli będzie aneks, to spora część pewnie odda po 7...i 6.
Na pewno znajdą się tacy co oddadzą.
Niektórzy wskoczyli w ostatnich dniach widząc zainteresowanie papierkiem ale w przypadku kolejnego aneksu nie wytrzymają czekania i będą zmuszeni oddać .
Heh..
pojawila sie teoria spiskowa dziejow a propos Karkosika.
A nie sadzicie, ze gdyby Karkosik wiedzial co sie swieci z tymi zwirowniami i etc.
To juz by sciagal akcje z rynku.
Po co czekac, az z prawej sie przerzedzi jak juz padnie haslo, ze maja zwirownie.
Ja juz bym teraz zbieral, poki na polkach 8 gr i 9 gr lezy duzo akcji..po wyniku tutaj bedzie juz ich malo
policzone juz dawno :) ale lud dowie się dopiero po sfinalizowaniu transakcji, Prezes poinformuje o tym osobiście w planie działalnosci na kolejne lata i wtedy przeczytacie o dywidendach, planowanym wydobyciu, umowach podisanych na dostawę żwiru i innych rzeczach ale jak to na GPW bywa zarabiają tylko Ci najwięcej którzy zwietrzyli interes szybciej od innych :)
a ciekawe co zrobi ta masa ludowa jak np dowie się że wydobycie już od dawna trwa na konto Artefe?! ;) itd bez rozwijania o tym ma pisać Prezes a nie jakić tak akcjonariusz malutki :)
Faktycznie było kilka takich sesji.
Korzystając z faktu iż większość czeka na info przez te kilka tygodni można było bardzo wiele zebrać po 7gr bez konieczności rozbierania 8 czy 9 a było tego sporo.