Pamietajmy, że na giełdzie kupuje sie przyszłość a wiem jedno, że Helio będzie juz lepiej dzis ktoś już powoli łapał z ukrytego Wiec nalezy tylko poczekać i zobaczyć co się wydaży. Cenna wydaje się juz całkiem atrakcyjna :) Wiec nie sprzedaz czas zakończyc tera należy obserwować i skupować w miarę mozliwości
jest tak tanio ze nikt nie sprzedaję a kupujący boją się braku zainteresowania spółką a szkoda bo naprawdę moim zdaniem jest rozwojowa i to naprawdę dobry czas i cena na kupno tylko za duze luki w cenach i mała płynność to odstrasza ale jak ruszy to będzie przysłowiowa dzida.Jak ją Frogu miał i ciągle coś tam o niej pisał to popularna była ,teraz nie ma na nią mody a szkoda bo się rozwija .Link stary ale aktualny http://relacje-inwestorskie.helio.pl/aktualnosci/469,rekordowa-sprzedaz-helio.html
Już inwestorzy robią sie śmielszy.
Wcześniej z ukrytego, a teraz już jawnie wystawiają zlecenia po 1000 sztuk kupna
Ja też zaczałem gromadzić. Nie chcę dużo, ale 1000 sztuk sie przyda.
Wcześniej czy później wróci na 20-26 zł i wtedy z kwoty 7-8 tyś, można za rok - dwa mieć 20 -26 tys.
A jeżeli jeszcze spadnie, to i tak dużo sie nie ryzykuje, a wcześniej czy później pójdzie do góry.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Tak jak pisałem wcześniej zgromadziłem 1000 szt. Dokładnie 1020.
Teraz tylko czekać (średnia 7,3 zł)
Zobaczymy co będzie, może cena wróci za rok, dwa, może trzy do 20 -26 zł.
To zarobiłbym lepieij przez 3 lata, niż na lokacie przez 30 lat.
Natomiast jeżeli jeszcze spadnie, to i tak ryzyko jest niewielkie, Spadnie do 6, czy 5 w co wątpię, to i tak stosunek zysku do straty jest godny do tego, aby podjąć ryzyko.
Mogę zyskać nawet 20 tys, a ewentualna strata to 2 tys
.
Pozdrawiam i życzę powodzenia i cierpliwości
Również interesuję się spółką, ale wydaje mi się, że jeszcze ten kwartał pokaże stratę. Suszone owoce są dostępne na rynku, ale one nie zastąpią świeżych owoców w okresie letnim.
Jak będe czekał, to kurs odjedzie i nie kupię. Tutaj akcji jest mało w obrocie i w jeden, dwa dni może zanotować wzrost o 30%.
Spólka przyszłościowa, mało zadłużona, a teraz to ma znaczenie.
Widać, że mało kto chce sprzedawać i naprawde trudno jest kupić.
Dostałem rekomendację z Millenium - kupuj z ceną docelową 16 zł.
druga rekomendacja to Bakalland, ale wybrałem Hello, bo ma dużo mniejsze zadłużenie.