kupiłem w dzień dziecka 20 tys. akcji po 1.48 zł wydając prawie 30 tys.zł , dlaczego dziś rachunek pokazuje mi 180 zł ? proszę o merytoryczne odpowiedzi,czy zaszła jakaś pomyłka w biurze maklerskim?
Dziękuje za odpowiedź,dokupiłem 170 tys.szt za 6 groszy,mam teraz 200 tys.akcji z średnią 20 groszy,mam nadzieje że wyjdę chociaż po kosztach?,jak sądzicie?
mamy 420 mln akcji przy 7 gr kapitalizacja 28 mln przed emisją 10 mln cena 2,8 tez wychodzi 28 mln jest taka róznica ze z emisji wplynelo 9,5 mln wywalanie po 6 gr nikomu sie nie opłci kupiłem troche akcji srednio po 6,5 gr . ale brać to powyej 10 gr nie roumiem tych kupujcych
Przed emisją było 100 milionów akcji po 6-8 gr czyli kapitalizacja była 6-8 milionów i to jest punkt docelowy. A pieniądze z emisji prawdopodobnie zostaną przeznaczone na jakieś Elkopy Energy, Serdlo obligacje itp, więc jakby ich nie było.
2- 3 gr.
no nie do konca ale jak petrola obejmuja po 10zl i wywalaja po 5.5zl i to sie oplaca to tutaj moze byc podobnie;) jak beda chcieli jednak sprzedac wieciej papiera to musza tez zrobic jazde up zeby wiecej ludzi sie podlaczylo......pytanie zatem po ile wskakiwac?????
no tak jest ,ale skąd wezmą się chętni do gry ,skoro jest taki choojowy PR wokół papiera i osoby Patrowicza .Ludzie już się przekonali co to za ''gość'' i nikt z nim do stołu nie siądzie !!
Po ile byś nie kupił ,zawsze będziesz w plecy ,bo nie ty karty rozdajesz ,a na skrupuły nie licz ,
zeby leszcz sie bawil papierem czasem musi zarobic......nie mozna dymac caly czas bo pozniej ciezko o leszcza....zbili o 90% to co to za problem zrobic jazde o 30-50% i wtedy patro bedzie znowu uwielbiany przez wszystkich
mistrz takiego dymania ,będzie bymał ile się da i kogo się da !o leszczy w ogóle nie dba .To jest "gość" ,który umie tylko mnożyć i dodawać ,i tylko swoją kasę ,a ekipę ma sprawną jak nikt inny .