Na to pytanie nie da się udzielić jakiejkolwiek sensownej odpowiedzi. Wszystko zależy od sytuacji w spółce. Jeśli nic nadzwyczajnego się nie wydarzy a mimo to kurs odbije (gdzieś w końcu jest dno) to raczej nie przebije górnej linii kanału trendu (zresztą przełamanego ostatnio w dół co zmniejsza prawdopodobieństwo takiego odbicia) czyli na chwilę obecną trochę ponad 4 zł. Ale to wersja dość optymistyczna.
To zalezy od wielkości kontraktów. Tylko duże zaskoczenie na plus może przełamać taka bariere. A kilka pozytywnych zaskoczeń zwiekszy tę szanse.
Ale i tak obecnie wróżymy z fusów.
Dnia 2011-09-02 o godz. 21:01 ~Ryzykant napisał(a):
> Poproszę o Twój typ w podanym okresie.
optymistycznie to 6 - 7 PLN. Negatywnego scenariusza nie mam odwagi artykułować, ale jeśli ziści się, będzie szorowanie brzuchem po dnie jakiego jeszcze nie było na tym walorku.
Krew się leje na rynkach a atonek niestety nie jest na zielonej wyspie, jak jeden magik z ferajną określa nasz kraj.
Dnia 2011-09-06 o godz. 13:09 ~kokainka napisał(a):
> przyczyna jest podana na facebooku.........
A od kiedy facebook służy spółce z GPW lub NC jako źródło informacji ?
Na ..... im ESPI ????
To tylko świadczy o nich. Szkoda tylko Bogu winnych akcjonariuszy. Nawet ciężko im uciec nie zbijając do dolnych wideł. Niestety, ale pozostało im ostatnie wsparcie na 1,4 zł. Jeśli nie będzie choć jednego pozytywnego infa do końca września, to wątpię by się utrzymało.
Może dlatego, że komunikaty ESPI czy EBI dotyczą określonych sytuacji i nie zamieszcza się tam spamu w postaci "rozmawiamy z tym", "rozmawiamy z tamtmy", "przyjechali", "pojechali", "czekamy na podpisanie kontraktu" itd.????
Obecność na Facebooku to wyraz dobrej woli spółki. Jeśli ci się nie podoba po prostu nie czytaj.
Ciekawe, że jak Facebooka nie było to każdy twierdził jaka ta polityka informacyjna jest zła.
Bez emocji, dwucyfrowo, nawet po kolejnym Walnym.
Bedziemy na poziomach satysfakcjonujących wszystkich dotychczasowych, skopanych życiem akcjonariuszy.
Nie poddawajcie sie negatywnym emocjom. To był koniec spadków. Teraz czs na mozolne odrabianie strat w oparciu o kontrakty, umowy, projekty, ale też komercyjne testy.
A im większa umowa, tym większy wzrost. Ale to rozumie każdy.
Gerg
Chcialbym, abys mail racje. Chcialbym tez, aby pomylka sprzed roku na stronie Atona stala sie faktem. Pomylka wyswietlila kurs powyzej 30 zl. Rynek odpadow pozwala uzyskac taki kurs z palcem w ..., tylko czy cechy szefa pozwola mu wykorzystac wszystkie szanse?
Moja propozycja zabawy w typowanie jest nadal aktualna - celowo z przypomnieniem poczekałem na korektę, żeby nie było wpisów na fali hura optymizmu ... ;-)
Nie ma co gdybać. Jak klient z USA wpłaci zaliczkę z nowych umów, to bedziemy mieli istotną zmianę. Praktycznie nigdy nie zgadzałem się z xawerym, ale dzisiaj napisał na innym wątku pewne zdanie, niestety smutne, iż firma ma długą tradycję podpisywania umów, z których nic nie wynikło... Ja dodam, o tradycji obiecywania faktów, co mają być jutro, no może za tydzień, i tak przez rok - przykład BW-P
Dlatego dopiero wpłata zaliczki będzie sygnałem zmiany.
Aby nie kończyć minorowo i docenić znaczenie umowy. Jeśli wpłynie zaliczka i oni wypchnął tego HR-a na 3-5 ton, to zapewniam, ze zlecenia posypią się szybko. Tu tylko masa zrobi kasę. Byłem pod wrazeniem, jakie zrobił na mnie dr Parosa, kiedy pokazał co można osiągnać w HR-rze jak się zmieni sposób podejścia do konstrukcji. I doceńcie to, że umowę dotyczącą czegoś noatorskiego, obarczonego ryzykiem, podpisano w samym środku największego od wielu dziesiecioleci kryzysu gospodarczego na świecie.
Ale oczywiscie czekamy na zaliczki...
Gerg
opcja 1)
nie wiecej niz 7-8PLN ale to musi sie sporo wydarzyc. do tego czasu szarpniecia w up down. ponizej 1,5 nie poleci.
opcja 2) 100000$ albo 1 grosz
opcja3) itd. itd. ........................................
p.s. zaden xawery,gerg, redaktor i huj wie kto jeszcze nie ma pojecia o tym co sie stanie z kursem! szanuje wypociny w/w i widze interes kazdego z nich w tych swoich teoriach, ale na litosc boska to nawet nie jest gielda! to jest newconnect! to, ze kazdy z w/w niejednokrotnie pajacowal nie a zadnego wplywu na kurs.
pozdrawiam trzezwo myslacych graczy tego kasyna!