Skoro jedna akcja po tych dobrych bądź co bądź wynikach jest warta 6,89 to nie za bardzo wiem czemu rynek ma płacić 7.... jak wartość będzie np 10 a cena na rynku 4 to rynek zacznie kupować
A ile tu było cwaniaków co przy 12 mówiło ze to dołek :-))
Nie ma co sie szczypac, lecim spowrotem na 3zł a w obecnej sytuacji to boje sie ze i tam moze byc problem z wyhamowaniem.
hehee, jak tak dalej pojdzie to za miesiac bedziemy handlowali groszówką :-))
Ja pierdziele, ale ten papier to jest śmieć - nikt tego nie chce, az żal patrzeć...
Dziś czytając raport zauwazyłem ze oni przecież zatwierdzili skup akcji. Gdzie te debile teraz są ?? Współczuje posiadaczą akcji
Takich jak ty jest masa. Na tej spółce poki co nie jest problemem duza podaż bo wystarczy wejsc w obroty i na to zerknac. Problemem jest mały popyt lub dosaniej mówiac jego brak - nikt tą spolka sie nie interesuje dlatego wywalenie 2 czy 3k akcji dołuje kurs o 5% a przecież to 10-20 tys zł zaledwie.
Posiadaczą współczuje, ja osobiscie czekam na powtórkę z przed 2 lat gdzie był poziom lekko poniżej 3zł, warto wtedy wziaśc kilkanaście kilo i zakopac na rok czy dwa - straty być nie powinno :-)