mówiłam kto by mnie posłuchal to już by był 20% do przodu a tak straty straty same straty. Na gieldzie robi sie tak jak cos spada to sie sprzedaja nawet jak w to się wierzy, ewentualnie potem odkupuje niżej Technicznie wygląda to bardzo zle, przebite dołki to teraz najbliższe wsparcie widze w przedziale 50-44 gr.
a jak sprzedali i weszli w cos bardziej ch....? ciekawi mnie twoje zdanie: jak zaczeloby rosnac,np. od jutra skok +10%. to przy jakiej cenie radzilabys zajac pozycje?czy nie brac?
radziła bym sprzedac i kupic po 44 gr jesli juz, radzila bym nasluchiwać co na rynku przejec w branży rybnej bo wilbo moze być potencjalnym przejetym
Jak by jutro było +10% ale przy bardzo dużych obrotach to bym sie skusila bo może ktoś coś wie, ale ustawila stop lossa niedaleko. Ale przejecia w tej branży to najbliżej pod koniec roku
dzieki.widze ze jestes czujna-i bardzo dobrze.tutaj zadecyduja silne nerwy,bo odbicie musi nastapic,pytanie- do jakiego poziomu? a jakie informacje moga naplynac? to tez moze byc dla wielu zaskakujace.
troche pozno Ile straty? Włącz sobie notowania na żywo i spróbuj grać intraday, kupuj i sprzedaj w tym samym dniu jak masz nawet 1,5% zysku to realizuj i potem znowu czekaj aż spadnie. Raz że płacisz wtedy mniejsze prowizje, dwa że więcej zarobisz, trzy że jest więcej emocji. Ja gram intraday na petrolinvescie. Czasem na zmienę też z cdred i kghm. Tylko obserwuj sp500 a przed sesją future na sp500 i wyprzedzaj ruchy. Tylko bądz szybki bo tam każda sekunda sie liczy.