Balansowanie na krawędzi a kierunek wielkopowierzchniowy to przybicie gwoździa do trumienki. Pomysł z tymi telefonikami dla babć był równie krótkowzroczny że aż dziw bierze że ktoś sie mógł na to nabrać. Tusze i inne pierdoły to przeżytek z mega konkurencją. Jeżeli się nie obudzą to zostaną zjedzeni w ciągu roku. Jeszcze pół roku temu ochy i achy nad podwojonymi dochodami i zyskiem a tu dokładnie odwrotna sytuacja!!! Co za gniot. A ta wycena 9zł/akcję to kpina. Co to są aktywa niematerialne? To śmieci!!! Jutro do 2,5zł i dalej coraz niżej. Ktoś kto ma kilkadziesiat tysi akcji może już sobie zamówić woorek tabletek na ból głowy. Dla jajogłowych propozycja PKC i średnia 1zł - krótko ale z polotem:)
Sprzedaj ten swój pakiecik i spadaj naganiaczu. Wyniki jak na najsłabszy Q są ok, przy założeniu "korekty inwestycyjnej" z IQ. Ale to, że Spółka inwestuje to też na +. Co ty byś zrobił gdybyś był właścicielem? Z pewnością dążyłbyś do pokazania jak najwyższego zysku, ku uciesze akcjonariusza. Mi zależałoby na budowaniu potencjału Spółki na przyszłość.
"Mi zależałoby na budowaniu potencjału Spółki na przyszłość."
-piszesz tak bo albo nie posiadasz akcji albo jesteś z zarządu.
Jaki potencjał Spółka wypracowała po 4 latach od emisji? Ile jeszcze czasu potrzebuje?
Akcjonariusze potracili 85% zainwestowanego kapitału i powoli z dużymi stratami uciekają dołując już i tak bardzo niski kurs.
Jak polityka zarządu się nie zmieni w stosunku do własnego akcjonariatu to i obecni inwestorzy odejdą sprowadzając kurs na groszówki a firmę czeka zapomnienie.
marcin niestety ma racje. Bylo bardzo zle, jest troche lepiej ale coraz bardziej powatpiewam czy kiedykolwiek bedzie dobrze.
Babcine telefony uratowaly tylek spolce, ale dlugo na tym koniu nie pojada.
Niestety zarzad wydaje sie nie miec innego pomyslu.
Wszysce ktorzy brali po cenie emisyjnej moge juz zapomniec ze kiedykolwiek odzyskaja pieniadze co zreszta widac na zalaczonym obrazku (kurs akcji).
Osobiscie mimo ze mam sentyment do spolki (ktora dala mi kilka razy niezle zarobic )mocno zredukowalem wychodzac z duza strata.
Naszczescie zaczynam powoli odrabiac.
Jak uwazasz. Tak czy inaczej, ja odkad wyskoczylem z tfona jestem na +18% ( nie wliczajac tu straty, jesli bym zostal -19%).
Moim zdaniem lepiej wyskoczyc ze strata (chociaz boli) i odrobic na spolkach, ktore obecnie sa na fali.
Wszyscy wiemy, ze tfone do spolek zbyt popularnych nie nalezy i zajmie mu sporo czasu zanim sie zozrusza.
Tak wiec dopuki jest w negatywnym tredzie wole o nim zapomnniec i wrzucic do obserwowanych. Wskozyc spowrotem zawsze moge.
Jak uwazasz. Tak czy inaczej, ja odkad wyskoczylem z tfona jestem na +18% ( nie wliczajac tu straty, jesli bym zostal -19%).
Moim zdaniem lepiej wyskoczyc ze strata (chociaz boli) i odrobic na spolkach, ktore obecnie sa na fali.
Wszyscy wiemy, ze tfone do spolek zbyt popularnych nie nalezy i zajmie mu sporo czasu zanim sie zozrusza.
Tak wiec dopuki jest w negatywnym tredzie wole o nim zapomnniec i wrzucic do obserwowanych. Wskoczyc spowrotem zawsze moge.
mowisz i masz na ile jedziemy ba TFONE ???jaki poziom cie interesuje???
bylem niedawno na BETACOM i wchodzilem w zeszlym tygdoniu przy 5,20 do 5,85 a dzis jak widac mamy 7,3:))) całkiem niezle, i podobnej wystrzału spodziewam sie tutaj na TFONE . w srode bodajze zakupilem 10 tys. szt w przedzialem od 1,98 do 2,15. jaki kurs Panowie was interesuje??? w najblizszych dniach??? 2,6zl??? a moze troche wyzej???bedzie dobrze:))))pzd
Kto nie załapie sie do 2,2zl ten bedzie bral po 2,5 - 2,7zl, juz w przyszłym , pozdrawiam , a ja wlasnie dobralem 2k po 2,08 i zaraz dobiore kolejne:)))