Niezła rzeź była jak widać. Trochę po urlopowałam i wróciłam do pracy, ale wręczyli mi od razu po przyjściu wypowiedzenie. Tak wiec 25 lat pracy w firmie i dowidzenia. Na liście jest 200 osób umysłowych, dodatkowo 150 na czas określony. Tak więc ogólnie nie ciekawie. Ale jeżeli chodzi o sprzedaż to rzeczywiście cały czas idzie pełną parą. Rusza teraz druga nitka amoniaku na sprzedaż. Myślę że do wiosny może być bardzo ciekawie na Policach, jeżeli oczywiście całe rynki znów nie runą na dół. Trzymajcie akcje to naprawde się opłaci. Pozdrowionka.
Dnia 2011-08-29 o godz. 12:51 ~Basia napisał(a):
> Niezła rzeź była jak widać. Trochę po urlopowałam i
> wróciłam do pracy, ale wręczyli mi od razu po przyjściu
> wypowiedzenie. Tak wiec 25 lat pracy w firmie i dowidzenia.
> Na liście jest 200 osób umysłowych, dodatkowo 150 na czas
> określony. Tak więc ogólnie nie ciekawie. Ale jeżeli chodzi
> o sprzedaż to rzeczywiście cały czas idzie pełną parą.
> Rusza teraz druga nitka amoniaku na sprzedaż. Myślę że do
> wiosny może być bardzo ciekawie na Policach, jeżeli
> oczywiście całe rynki znów nie runą na dół. Trzymajcie
> akcje to naprawde się opłaci. Pozdrowionka.
czolem Basia! wspolczucia z powodu utraty pracy, mam nadzieje, ze jakos sie odnajdziesz w nowej rzeczywistosci... pozdrawiam serdecznie!
Basiu oczywiscie wspólczucia, ale jako pracownik umyslowy mam nadzieje ze znajdziesz w niedlugim czasie zatrudnienie. no coz niewiele mogą zrobic zwolnienia sa wymyszone pozyczka i czy im sie podoba czy nie musza je przeprowadzić, i na kogos musi trafic, wiadomo bardziej przykro gdy na kogos kogo sie zna. mimo wszystko mam nadzieje ze w regionie odczujecie zalety obecnosc zrestrukturyzowanej firmy bradziej niz zadluzonego koncernu, ktorym do niedawna byly Police