• Jutro wyniki Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    na co oczekujemy ?
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~aa [83.7.74.*]
    pojutrze

startujmy Panie i Panowie :) cos dzis sie dzieje
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~radek79 [217.67.201.*]
    Jutro, wyniki jutro. Widać po arkuszu na S, że grunt jest już pod nie przygotowany ...
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~aa [83.7.74.*]
    a tak patrzac na arkusz zlecen sprzedazy to .... coraz ciekawiej :) trzeba tylko odpalic machine
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~wiedzący [193.33.175.*]
    jutro-jutro i oby po sesji
    a wczasie trzeba 9 przekroczyć.

1. Skonsolidowane raporty kwartalne:
    - Raport kwartalny za I kwartał 2011 roku – 16.05.2011r.
    - Raport kwartalny za III kwartał 2011 roku – 14.11.2011 r.

2. Skonsolidowany raport półroczny za I półrocze 2011 roku – 30.08.2011r.

3. Raporty roczne:
    - Jednostkowy raport roczny za 2010 r. –21.03.2011 r.

• Re: Jutro wyniki Autor: ~aa [83.30.71.*]
    a to przepraszam :) ciagle jakos mialem zakodowane , ze 31 sa wyniki :) no to jutro kontynuujemy wzrosty
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~rop [195.225.69.*]
    nie wiem na co liczycie?
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    na 20zł .... do końca września ;) albo 30 do końca stycznia ;)
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~kris b [83.21.202.*]
    12 zl do konca roku i nie licze nie wiecej.powod-brak kapitalu na rynku.ale wynikom warto sie bedzie przyjrzec bo razem z bzgrafem/pozdro
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~wert [83.238.209.*]
    Też czekam!
    Na Bzgraf bym tak nie liczył ponieważ kupiony 20 04 a wyniki są do 30 06 więc tylko 2,5 miesiąca bardziej bedzie się liczył Ozgraf bo już cały okres.
    Ja liczę na 12 na koniec września!
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~kris b [83.9.113.*]
    mnie bardziej intersuje nowa wartosc ksiegowa po dodaniu bzgraf.o ile za ozgraf kompap zaplacil uczciwie to z bzgraf zrobil niezly interes z olkiem gradem.taki numer za pisu by nie pszeszedl-nie po tych cenach.dziekujmy cudakom z po
  • Czytałem wywiad z Olkiem Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    chodzi o to że cena niska ponieważ od aktywów odjete zostały zobowiazania do pokrycia np. 3 letni okres zatrudnienia na tym poziomie , oczywiście jest to do przeskoczenia i poprawę wyników ale to juz zależy od Lipki
    bezgraf będzie wyceniony na jakieś 18 - 20 mln tak mi wychodzi z tego co mówił olek
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~wert [95.40.31.*]
    Ale jak oceniasz wartość firmy>?? przecież był przetarg ogólnodostępny nawet w rzepie ogłoszony -każdy mógł dać więcej i by wygrał!! Zgłosiły się tylko 3 firmy jedna odpadłai zostały dwie (szczegóły na stonie MS).Najwięcej dał Kompap 6,7 mln za 85% jest oczywiste ,że to niska cena ale czy z tego powodu robić zarzut komuś ?? Firma Bzgraf pewnie by upadłą i byłyby koszty z 160 -cio osobową załogą a tak Skarb Państwa pozbył się problemów i czeka na podatki! Kompap zrestrukturyzuje spółkę -sprzeda zbędny majątek -przeprowadzi za miasto -sprzeda działke ,połaczy pewnie z Ozgrafem po przynajmiej roku zacznie zarabiać i...mam nadzieję podzieli się z nami zyskiem.
    Ktoś ocenił Bzgraf na ok 20mln i mam wrażenie ,że duzo się nie pomylił!
    Widać ,że wyniki po południu!
    myslicie tez ze dadza kolo 17 wyniki?

no ja czulem ze dzis ale do godziny 10 :P teraz juz srednio
    do 9 juz niedaleko :) ale promocja nadal jest to co... wchlaniamy?:)
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~kris b [83.21.203.*]
    nie chce krakac ale moze byc niemila niespodzianka-trzymanie z ijawnianiem raportu tak dlugo.obym sie mylil.waldek wal -wytrzymamy.przezylismy krach to i przezyjemy i to/pozdro
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~kisiarz [79.184.200.*]
    no...i tak bedziemy cie uwielbiac!!jak co to poczekamy jeszcze z 2-3 latka:-(.ja pier....le czlowieku kris ,uswiadomie cie troche bo ty chyba nie wiesz po co kupuje sie akcje.a wiec inwestorzy kupuja akcje po to zeby na nich zarobic a nie po to zeby sie z nimi ozenic.z twoich wczesniejszych wypowiedzi wynika ze jestes gotow trzymac te akcje kilka lat("wiem co mam, ble ble")żółw z galapagos czy co?.
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~kris b [83.21.190.*]
    od grudnia ub.roku mam kompap na stale.wtedy kupil ozgraf a pare miesiecy bzgraf.to jest budowanie grupy kapitalowej-to dla mnie nie ulega watpliwosci.z 50 pracownikow dzis jest prawie 500 dla mnie to wystarczy aby widziec rewolucje.to sa wasze pieniadze i sami decydujcie-ja tu zostaje pomimo zawieruchy na rynkach/pozdro
    waldi dawaj te wyniki,moga byc do bani,a co tam...przezyjemy...
    wali w kulki ostatnie pół roku.... no ale wy go wielbicie....
    jesli stary i goly kompap doszedl w tamtej hossie do 22 zl to teraz kiedy jest w najlepszej sytuacji w swojej historii to wg mnie przebije tamten szczyt i to z hukiem.wbijam na skakaniu po pare zloty .chcesz to robic to przesiadz sie na konie.zycze szczescia/pozdro
    to nie jest hossa a sytuacja na rynkach jest nie pewna, nie ma cugu który pociągnął by kompap do 20 kilku złotych ot tak, a lipka na pewno w chwili obecnej nie pomaga wzrostowi kursu....
    a ten znowu swoje.bo kompap byl po 22zl,bo spolka przejela 2 duze drukarnie praktycznie za gotowke i nie bylo pod to zadnej emisjii,bo kompap buduje grupe,bo bylo 50 ludzi a jest 500 itp.dobra zgadzam sie, ale co z tego skoro kurs jest taki sam jaki byl wtedy kiedy kompap byl stary i goly,ba jest jeszcze nizej.gielda dyskontuje przyszlosc...tak? waldi dawaj raport..
    nie widzisz poztytywnych zmian w kompapie to twoj problem.tu nikt pod pistoletem nie trzyma.rewocucja jest na przychodach zatrudnieniu.nowym majatku itp.ale sa wazne zyski i one przyjda.kazdy ma swoja strategie i drogi kisiarzu nie ucz ojca dzieci robic.ja ciebie nie pouczam i tego tez nie rob.ja wbrew karsykowi chwale prezesa i mam swoje powody.
    pozytywnych zmian w kompapie to zaden inwestor nie widzi,nie tylko ja bo nikt tego nie chce kupowac.powod? nasz prezio.
    Cóż grono osób z tego forum być może siedzi u prezia w kieszeni lub nie ;) ale co macie do powiedzenia na temat działań prezesa po przeczytaniu wyników za I półrocze? co? no i co lipka zrobił przez te I półrocze...? co.....
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~wert [77.114.55.*]
    Kris b - argumenty masz logiczne i podzielam Twoje zdanie!
    Własnie przebijam się przez wyniki -szału nie ma ale widać ,że praca wre!!!
    Majątek firmy rośnie znacznie !
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~belagio [109.196.120.*]
    masz racje, szalu nie ma, ale czy widac w raporcie ze praca wre to tego nie dostrzegam, najlepsze w raporcie to to ze majatek urosl sporo, pozdrawiam
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~sąsiad [194.28.203.*]
    Pewnie że praca wre koszty zarządu5 mln. no chyba od pracy a nie od pierdzenia w stołek
  • Re: Jutro wyniki Autor: ~kris b [83.9.112.*]
    nie jest zle rok do roku to rewolucja ale z kosztami zarzadu to przegieli i to w czasie gdy kazdy grosz sie liczy/pozdro
[x]
KOMPAP -1,82% 21,60 2025-11-12 16:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.