jutro-jutro i oby po sesji
a wczasie trzeba 9 przekroczyć.
1. Skonsolidowane raporty kwartalne:
- Raport kwartalny za I kwartał 2011 roku – 16.05.2011r.
- Raport kwartalny za III kwartał 2011 roku – 14.11.2011 r.
2. Skonsolidowany raport półroczny za I półrocze 2011 roku – 30.08.2011r.
3. Raporty roczne:
- Jednostkowy raport roczny za 2010 r. –21.03.2011 r.
Też czekam!
Na Bzgraf bym tak nie liczył ponieważ kupiony 20 04 a wyniki są do 30 06 więc tylko 2,5 miesiąca bardziej bedzie się liczył Ozgraf bo już cały okres.
Ja liczę na 12 na koniec września!
mnie bardziej intersuje nowa wartosc ksiegowa po dodaniu bzgraf.o ile za ozgraf kompap zaplacil uczciwie to z bzgraf zrobil niezly interes z olkiem gradem.taki numer za pisu by nie pszeszedl-nie po tych cenach.dziekujmy cudakom z po
chodzi o to że cena niska ponieważ od aktywów odjete zostały zobowiazania do pokrycia np. 3 letni okres zatrudnienia na tym poziomie , oczywiście jest to do przeskoczenia i poprawę wyników ale to juz zależy od Lipki
bezgraf będzie wyceniony na jakieś 18 - 20 mln tak mi wychodzi z tego co mówił olek
Ale jak oceniasz wartość firmy>?? przecież był przetarg ogólnodostępny nawet w rzepie ogłoszony -każdy mógł dać więcej i by wygrał!! Zgłosiły się tylko 3 firmy jedna odpadłai zostały dwie (szczegóły na stonie MS).Najwięcej dał Kompap 6,7 mln za 85% jest oczywiste ,że to niska cena ale czy z tego powodu robić zarzut komuś ?? Firma Bzgraf pewnie by upadłą i byłyby koszty z 160 -cio osobową załogą a tak Skarb Państwa pozbył się problemów i czeka na podatki! Kompap zrestrukturyzuje spółkę -sprzeda zbędny majątek -przeprowadzi za miasto -sprzeda działke ,połaczy pewnie z Ozgrafem po przynajmiej roku zacznie zarabiać i...mam nadzieję podzieli się z nami zyskiem.
Ktoś ocenił Bzgraf na ok 20mln i mam wrażenie ,że duzo się nie pomylił!
Widać ,że wyniki po południu!
nie chce krakac ale moze byc niemila niespodzianka-trzymanie z ijawnianiem raportu tak dlugo.obym sie mylil.waldek wal -wytrzymamy.przezylismy krach to i przezyjemy i to/pozdro
no...i tak bedziemy cie uwielbiac!!jak co to poczekamy jeszcze z 2-3 latka:-(.ja pier....le czlowieku kris ,uswiadomie cie troche bo ty chyba nie wiesz po co kupuje sie akcje.a wiec inwestorzy kupuja akcje po to zeby na nich zarobic a nie po to zeby sie z nimi ozenic.z twoich wczesniejszych wypowiedzi wynika ze jestes gotow trzymac te akcje kilka lat("wiem co mam, ble ble")żółw z galapagos czy co?.
od grudnia ub.roku mam kompap na stale.wtedy kupil ozgraf a pare miesiecy bzgraf.to jest budowanie grupy kapitalowej-to dla mnie nie ulega watpliwosci.z 50 pracownikow dzis jest prawie 500 dla mnie to wystarczy aby widziec rewolucje.to sa wasze pieniadze i sami decydujcie-ja tu zostaje pomimo zawieruchy na rynkach/pozdro
jesli stary i goly kompap doszedl w tamtej hossie do 22 zl to teraz kiedy jest w najlepszej sytuacji w swojej historii to wg mnie przebije tamten szczyt i to z hukiem.wbijam na skakaniu po pare zloty .chcesz to robic to przesiadz sie na konie.zycze szczescia/pozdro
to nie jest hossa a sytuacja na rynkach jest nie pewna, nie ma cugu który pociągnął by kompap do 20 kilku złotych ot tak, a lipka na pewno w chwili obecnej nie pomaga wzrostowi kursu....
a ten znowu swoje.bo kompap byl po 22zl,bo spolka przejela 2 duze drukarnie praktycznie za gotowke i nie bylo pod to zadnej emisjii,bo kompap buduje grupe,bo bylo 50 ludzi a jest 500 itp.dobra zgadzam sie, ale co z tego skoro kurs jest taki sam jaki byl wtedy kiedy kompap byl stary i goly,ba jest jeszcze nizej.gielda dyskontuje przyszlosc...tak? waldi dawaj raport..
nie widzisz poztytywnych zmian w kompapie to twoj problem.tu nikt pod pistoletem nie trzyma.rewocucja jest na przychodach zatrudnieniu.nowym majatku itp.ale sa wazne zyski i one przyjda.kazdy ma swoja strategie i drogi kisiarzu nie ucz ojca dzieci robic.ja ciebie nie pouczam i tego tez nie rob.ja wbrew karsykowi chwale prezesa i mam swoje powody.
Cóż grono osób z tego forum być może siedzi u prezia w kieszeni lub nie ;) ale co macie do powiedzenia na temat działań prezesa po przeczytaniu wyników za I półrocze? co? no i co lipka zrobił przez te I półrocze...? co.....
Kris b - argumenty masz logiczne i podzielam Twoje zdanie!
Własnie przebijam się przez wyniki -szału nie ma ale widać ,że praca wre!!!
Majątek firmy rośnie znacznie !