mam pytanie, może mi pomożecie, jakie kalendarze zamówić dla firmy? zamawiam u sprawdzonego przez znajomych producenta ze strony prom.net.pl także z tym nie mam problemu tylko nie wiem na jaki typ się zdecydować, jest ich sporo? mylicie że dla pracowników również zamówić książkowe oprawiane?
jakikolwiek prezent dla pracowników bedzie fajny :)
to juz ty musisz wiedziec jakie sa gusta twoich ludzi.
jest tam duzy wybor wiec na pewno cos znajdziesz :)
Jest mnóstwo ofert w necie i sama mam problem z wyborem odpowiednich kalendarzy. Chętnie się dowiem czegoś na temat firmy, którą podałaś więc liczę na opinie.
Dla pracowników oprawione, ale dla reklamy ścienne i biurkowe. Szczerze mówiąc taka reklama najczęściej przemawia, bo nieświadomie nie raz się wpatrujemy w kalendarz. wówczas nazwa zostaje w pamieci. ja tak mam
To prawda prom.net ma duży wybór wzorów i grafiki.Zapytaj pracowników jakie kalendarze wolą co im odpowieda -uslal to z nimi.Ja zamówiłem w prom.net kalendarze stojące na biurka dla pracowników.
prom.net.pl? Warto tam zamawiać, już nie pierwszy raz słyszę o kalendarzach ich produkcji, więc chyba muszą nieźle działać na rynku, ktoś u nich zamawiał?
Myślę,że dla pracowników najlepsze byłyby kalendarze zeszytowe, w twardej oprawce. Słyszałam dużo dobrych opinii o firmie wspominanej wyżej, znajomi zachwalają, więc myślę,że warto skorzystać z jej oferty.
Ja też wolę kalendarze oprawione, zdecydowanie są bardziej wytrzymałe, natomiast ścienne czy planszowe są idealne dla klientów. Firma prom.net jest mi dobrze znana, bo sam u nich zamawiałem i zawsze było wszystko w porządku.
Grand-Host (GH) tworzy grupa młodych dynamicznie rozwijających się ludzi.
Stworzyliśmy wspólnie nową markę hostingową na Polskim Rynku wyróżniająca
się spośród konkurencji innowacyjnym podejściem do Technologii IT, nowym
systemem obsługi Klienta a także szybkim dostępem do wykupionych usług.
Jesteśmy otwarci dla Naszych Klientów!
Jeśli mają Państwo ochotę zapraszamy do bliższego Poznania Naszej Firmy!
Poniżej przedstawiamy krótki opis struktury działania Firmy oraz Naszych pracowników.
Ja proponuje grawerowanie na przedmiotach tj. długopisy, kalendarze czy kubki, tania i skuteczna reklama. Firma AMB się tym zajmuje, http://www.amb.net.pl/ na razie jestem z niej bardzo zadowolona
Jeśli chodzi o kalendarze do promocji firmy, to polecam małe kalendarzyki na biurko, albo na odwrocie firmowej wizytówki. Proponuję porównać sobie ceny kalendarzy reklamowych na ZaplanujReklame.pl
szukam taniego i dobrego dostawcy kalendarzy, oczywiście z reklamą firmy. Wszystkie rodzaje, książkowe, trójdzielne, biurowe czy wizytówkowe, rok wprawdzie powoli dopiero zbliża się ku końcowi, ale lepiej być ubezpieczonym!
Dla pracowników jak najbardziej książkowe, ładnie oprawione, niech poczują się docenieni i wyróżnieni. Takie kalendarze to bardzo przydatna rzecz, sam z takich korzystam i nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez nich w życiu codziennym. Dodatkowo można zamówić takie stojące na biurka w gabinetach lub trójdzielne na ścianę.
Faktycznie do firm przydają się tak szczerze podstawowe typy kalendarzy; czyli na ścianę i takie ksiażkowe.
Dobrze by było, gdyby na biurkach również znalazły swoje miejsce.
Ja osobiście się już rozglądam na 2013 rok, żeby do firmy zamówić już większą masę tego i pewnie od stycznia na wizytówkach też się pojawi mini kalendarzyk. :)
My w tamtym roku zamawialiśmy w http://www.prom.net.pl i byliśmy zadowoleni. Dobra jakość, nic się nie rozpada, szybka realizacja zamówienia i ceny tez maja bardzo korzystne.
no ja też zamawiałem w zeszłym roku w tej firmie jak pisałem w 1 poście, zamówiłem ścienne i książkowe wtedy i sprawowały się super, w tym roku też będziemy zamawiać, tylko jeszcze takie na biurko i w formie wizytówek, to dobra reklama. Spoko możecie zamawiać, zaręczam że kalendarze będą warte swojej ceny. Warto i sobie zamówić jakiś prywatny :)
Ostatnio zostały mi polecone przez znajomego kalendarze promnetu. Faktycznie są bardzo fajne. Dobrej jakości, ładnie wyglądają i są tanie:) Ja jestem bardzo zadowolona i moja firma chyba też bo to bardzo dobra reklama :)