• Bluetax w RDO Autor: ~o co kaman [89.231.126.*]
    Ocenili bardzo pozytywnie spółkę, ale boją sie że spekuła nie puści kursu no i nie kupią :)
  • Re: Bluetax w RDO Autor: ~Roman [95.51.171.*]
    Poczekajmy jeszcze trochę, koniec wakacji
    w najblizszym czasie powinno się coś dziac i na spółce i na rynku,
    Może odezwie się już nowy inwestor z którym rozmawiają,
    a że "spekuła" trzyma to wszyscy to już wiedzą,
    moim zdaniem to nie jest spekuła która chce zarobić ale ktoś komu nie podoba się że Blu mógłby się rozwijać, po prostu zawiedziony i wściekły
  • Re: Bluetax w RDO Autor: ~perfeciar [83.26.133.*]
    Mam bardzo dobrą informacje ;
    Jutro kto chce dostać akcje po 4gr to dostanie
    Jutro sprawdzian kolesi prezesa czy myśleli o spółce gdy dostali za 1gr akcje czy o własnych kieszeniach
    Ja myślę że będą wywalać
    I tu okazja do promocyjnych zakupów

• Re: Bluetax w RDO Autor: ~waldus1974 [82.139.164.*]
    e tam bzdura oni wiedzą że lepiej po trochu wywalać .Zobacz ile chętnych jest po 4gr.niech wystawią więcej na sprzedaż i ludzie już nie wezmą .Moim zdaniem po takich zagraniach prezesa potrzeba teraz żeby firma pokazała zysk nie zwykły ale ekstra .Bo teraz ci co kupują po 4gr to i tak dają wielkie zaufanie co do przyszłości .Mam negatywne zdanie o Blutaxie ale mam nadzieje że się mylę i przetrwają ale czas pokaże.
  • Re: Bluetax w RDO Autor: ~ALI [83.4.243.*]
    Coś naganiaczom na spadki nie wyszło, nie ma totalnej wyprzedaży po dopuszczeniu do obrotu akcji D,
    czy ktoś jescze jest na BTG
  • Re: Bluetax w RDO Autor: ~Ani [95.41.188.*]
    jak tam patrzycie w przyszłość, gdzie akcjonariat
  • Re: Bluetax w RDO Autor: ~perfeciar [83.26.206.*]
    Czekamy gdy się wysypią ci co dostali akcje po 1gr
    Przy tym nieudolnym akcjonariacie ,kiszona na tych poziomach następny rok
  • Re: Bluetax w RDO Autor: ~Elvis [83.1.218.*]
    A niby dlaczego mają sypać skoro będzie drożej (właśnie podali do wiadomości treść listu intencyjnego, który choć niewiążący to....)
    też jestem tego zdnia że nie będą sprzedawać Ci co bjęli akcje serii D
    przecież Prezes podał o cenie jaką zapłacił za ich objęcie prawie 0,04 a nie jak piszecie 0,01
    przecież były wcześniej komunikaty, a tutaj jest też konkret musiał zapałcić poprzednim uprawnionym inwestorom,
    muślę że cała emisja D była obejmowana po ksztach około 0,04 przez wszystkich ( choć nominał był po 0,02),
    kto by sprzedawał bez zysku
  • myslenie zyczeniowe czy nagonka? Autor: ~DobrzePoinformowany [173.56.27.*]

>>kto by sprzedawał bez zysku<<<

Ten, ktory nie chce stracic ...
    I znowu się pokazał naganiacz na dalsze spadki, człowieku co ty masz do blue
    Będzie dywidenda!

http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=21329&ncc_index=BTG&id_tr=1
    To chyba żarty - po takiej informacji tylko taka reakcja??!!
  • wszyscy na kolana, prezio raczył pierdnąć Autor: ~j123 [212.122.197.*]
    A co to za ważna informacja? Że prezio coś pierdnął o dywidendzie? heh, przedtem pierdział o skupie akcji (i g.... z tego wyszło), potem o odszkodowaniu od INVESTcon (i g.... z tego wyszło) dzisiaj pierdzi o dywidendzie.
    Ciekawe, o czym będzie pierdział jutro (ale to i tak nie ma znaczenia, pewnie to i tak tylko ściema tak jak ze skupem).
    Problem w tym, że preziowi już dawno nikt nie wierzy. Póki za słowami nie pójdą czyny, nikt mu nie uwierzy.
[x]
BELEAF 1,42% 2,86 2026-05-21 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.