Poczekajmy jeszcze trochę, koniec wakacji
w najblizszym czasie powinno się coś dziac i na spółce i na rynku,
Może odezwie się już nowy inwestor z którym rozmawiają,
a że "spekuła" trzyma to wszyscy to już wiedzą,
moim zdaniem to nie jest spekuła która chce zarobić ale ktoś komu nie podoba się że Blu mógłby się rozwijać, po prostu zawiedziony i wściekły
Mam bardzo dobrą informacje ;
Jutro kto chce dostać akcje po 4gr to dostanie
Jutro sprawdzian kolesi prezesa czy myśleli o spółce gdy dostali za 1gr akcje czy o własnych kieszeniach
Ja myślę że będą wywalać
I tu okazja do promocyjnych zakupów
e tam bzdura oni wiedzą że lepiej po trochu wywalać .Zobacz ile chętnych jest po 4gr.niech wystawią więcej na sprzedaż i ludzie już nie wezmą .Moim zdaniem po takich zagraniach prezesa potrzeba teraz żeby firma pokazała zysk nie zwykły ale ekstra .Bo teraz ci co kupują po 4gr to i tak dają wielkie zaufanie co do przyszłości .Mam negatywne zdanie o Blutaxie ale mam nadzieje że się mylę i przetrwają ale czas pokaże.
też jestem tego zdnia że nie będą sprzedawać Ci co bjęli akcje serii D
przecież Prezes podał o cenie jaką zapłacił za ich objęcie prawie 0,04 a nie jak piszecie 0,01
przecież były wcześniej komunikaty, a tutaj jest też konkret musiał zapałcić poprzednim uprawnionym inwestorom,
muślę że cała emisja D była obejmowana po ksztach około 0,04 przez wszystkich ( choć nominał był po 0,02),
kto by sprzedawał bez zysku
A co to za ważna informacja? Że prezio coś pierdnął o dywidendzie? heh, przedtem pierdział o skupie akcji (i g.... z tego wyszło), potem o odszkodowaniu od INVESTcon (i g.... z tego wyszło) dzisiaj pierdzi o dywidendzie.
Ciekawe, o czym będzie pierdział jutro (ale to i tak nie ma znaczenia, pewnie to i tak tylko ściema tak jak ze skupem).
Problem w tym, że preziowi już dawno nikt nie wierzy. Póki za słowami nie pójdą czyny, nikt mu nie uwierzy.