No i co leszcze? Znowu was zrobili w trabe. Obiecywali, ze emisje C obejmie Czarnecki lub Karkosik. A tak objely pociotki prezesa. No po prostu ludziska zabijaja sie o te perle !!
a wytlumacz mi jesli mozessz xxx dlaczego jest to dobre info dla ciebie? dla mnie jest po protu uniwersalne ani zle ani dobre a kazdy liczyl na super info
co Wy chcecie od tego infa. gdyby nie liczyli na olbrzymie zyski to by tego nie zrobili. poniżej zeta to mega promocja, ta spółka będzie gwiazdą całej giełdy jeszcze w tym roku
Dlaczego ten cwaniaczek prezes teraz nic nie ma do powiedzenia akcjonariuszom? Towarzystwo zostalo wydymane bez mydla, w ciagu 2 lat wracamy do nominalu.
byly wysokie plany by stac sie wiodaca spolka z tego sektora a jak widac bedzie jedno wielkie g... jesli sa tacy co sadza inaczej trudno kazdy ma swoje zdanie do tej pory bronilem tej spolki ale teraz zmienim nastawienie bo czuje sie oszukany powiedzcie mi kto zapewni jej finansowanie na wieksza skale jesli nie znalazl sie nikt co obiol by akcje serii c i tym samym swym nazwiskiem dal gwarancje rozwoju tej firmy
........................................do tej pory
> bronilem tej spolki ale teraz zmienim nastawienie bo czuje
> sie oszukany ..............................................