• Coraz gorzej to wygląda... Autor: biker. [178.42.68.*]
    Coś mi się zdaje,
    że droga na 0,12 już jest otwarta...

Obym się chociaż tym razem pomylił,
    bo mi Was już szkoda...
  • Będzie góra ja to czuję Autor: ~nask [77.253.81.*]
    Coś tak czuję że będzie góra dotkniemy szczytu !!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Coraz gorzej to wygląda... Autor: ~jaro [94.72.106.*]
    biker ale z ciebie falszywy cieć.
  • Re: Coraz gorzej to wygląda... Autor: ~trefl [83.22.142.*]
    marazm, marazm, wg mnie ruszy w grudniu, nie mam nic przeciwko, co miesiąc dokupuje pakiecik i na każdym razie tracę. Uważam że w tą spółkę warto na tych poziomach wchodzić, cały czas czekamy na tą iskrę i chyba niestety jeszcze trochę poczekamy, Ja tam akumuluje ...
  • Ileż można akumulować ? ja mam strate 100 tyś zł Autor: ~wio [77.255.60.*]
    100 tyś złotych i mogę przesłać fotkę szokkkkk kupiłem po 1,29 i po 1,19 i jak spadło do 70gr to powiedziałem sobie że jak trochę podbija bliżej 1zł to sprzedam ze stratą a tu nic strasznie zdołowali dalej i mnie sparaliżowało jak zobaczyłem że co chwilka 10 tys mniej na kącie a teraz mi widnieje mam taką stratę że tylko płakać cały mój dorobek życia poszedł w karen obecnie w ccenergy nie wiem co dalej ale boję sie dokupić ale jak dojdzie kiedyś do 1zł wycena jak wiem jest spora ale szmuglują coś nic nie wiadomo o co chodzi

szkokk i co mam teraz robić ??????????maskara
  • Re: Ileż można akumulować ? ja mam strate 100 tyś zł Autor: biker. [79.185.117.*]
    Dokupować...?
    Jak najbardziej,
    tylko przy jakim poziomie...?
    Macie tutaj sporo nawiedzonych,
    bez jakiejkolwiek podstawowej wiedzy.
    Tak zwanych zaklinaczy deszczu, ...kupiłem to teraz będzie rosnąć,
    em-ka, Jaro itd...
    Otóż niekoniecznie... (będzie rosnąć)
    Ja też już chciałem odkupić, jednak poczekałem na wyjaśnienie kierunku,
    no i niestety kupiłbym na samej górce gdybym opluwającego mnie Jaro posłuchał.
    Papier choć bez perspektyw, to jednak spekulacyjnie może być strzałem w dychę...
    Tylko jeszcze nie teraz.
    Nie zniechęcaj się kolego, w długiej perspektywie odrobisz straty i jeszcze zarobisz...
    Nie takie wałki na GPW już widziałem...

Pozdrawiam
    Biker.
  • B...r a po jaiej cenie podkupiłeś Autor: ~wio [77.255.60.*]
    B...r a po jakiej cenie masz ?/???? podkupione ???\

ciekawe i dużo >masz ?

• Re: B...r a po jaiej cenie podkupiłeś Autor: biker. [79.185.117.*]
    Odkupić, to nie znaczy podkupić... kolego.
    Nie mam nic, czekam...
  • Re: Ileż można akumulować ? ja mam strate 100 tyś zł Autor: ~rado1982 [83.5.238.*]
    no biker widze, ze sa na tym forum jeszcze ludzie, ktorzy potrafia sie wypowiadac merytorycznie. te 12gr, to wyszlo ci na wykresie, czy raczej uwazasz z pktu widzenia psychologicznego, bo raczej to pierwsze to chyba przy tym szmelcu nie jest wiarygodne. I pytanie z typu takie tam, czy twoim zdaniem ten szmelc moze byc spolka, ktora podczas hossy wzrosnie kilkadziesiat razy, np z poziomu nawet kilkunastu groszy do np 16zl, co da C/WK=5? (Skotan, Pcguard, Petrolinv, czy Bioton tak potrafily, a jechaly na stratach)
  • Re: Ileż można akumulować ? ja mam strate 100 tyś zł Autor: ~teodor [178.37.29.*]
    nikogo o słabych nerwach nie będzie tu przy 1 zł
  • Re: Ileż można akumulować ? ja mam strate 100 tyś zł Autor: biker. [95.49.243.*]
    Dnia 2011-08-26 o godz. 09:40 ~rado1982 napisał(a):
    > no biker widze, ze sa na tym forum jeszcze ludzie, ktorzy
    > potrafia sie wypowiadac merytorycznie. te 12gr, to wyszlo
    > ci na wykresie, czy raczej uwazasz z pktu widzenia
    > psychologicznego, bo raczej to pierwsze to chyba przy tym
    > szmelcu nie jest wiarygodne. I pytanie z typu takie tam,
    > czy twoim zdaniem ten szmelc moze byc spolka, ktora podczas
    > hossy wzrosnie kilkadziesiat razy, np z poziomu nawet
    > kilkunastu groszy do np 16zl, co da C/WK=5? (Skotan,
    > Pcguard, Petrolinv, czy Bioton tak potrafily, a jechaly na
    > stratach)

Jedno i drugie...
    Sam widzisz, że walor za każdym razem wybija się do linii trendu spadkowego,
    popyt gaśnie i kolejna fala wyprzedaży staje się faktem...
    A co do psychologii, to chyba nie spodziewasz się w najbliższym czasie
    takich rewelacji, żeby wzrost mógł się utrzymać...? (ja się już nie spodziewam).
    Jednakże na GPW wszystko jest możliwe...
    Jako przykład może być Optimus.
    Pierwotnie śmieć i wydmuszka w rękach Pana J...
    Ale gdy przeszedł w inne ręce to..... sam wiesz.
    Czuję wyłącznie intuicyjnie, że tutaj będzie podobnie.
    Karen co prawda przeszedł w inne ręce, ale to jeszcze nie te ręce.... (tak mi się wydaje)
    Przejście w kolejne chyba już nie długo,
    a co się z tym wiąże (w mojej subiektywnej ocenie) jeszcze niższe zejście kursu,
    tak mniej więcej do 0,1 / 0,12.
    Oczywiście kupowanie przy tym poziomie to będzie ogromne ryzyko,
    bo równie dobrze walor może być wycofany z notowań.
    Ale zaangażowanie jakiejś małej gotówki nie zaszkodzi.
    To w perspektywie 2 może 3 lat może dać ciekawy efekt.
  • Re: Ileż można akumulować ? ja mam strate 100 tyś zł Autor: mark_ [62.87.154.*]
    kolego drobny prowokatorze albo mały internetowy trollku, masz chyba "w kącie" a nie na koncie...
    te forum już dawno zeszło na psy :(
  • Re: Ileż można akumulować ? ja mam strate 100 tyś zł Autor: ~trefl [83.30.48.*]
    no to wio - ja mam stratę mniejszą, ale zacząłem pierwsze pakiety po 0.89 potem 0.6...0,4.... ostatnio wpadło za 0,24, nie nastawiam się na to że już jutro, czy za tydzień , napisałem że może w grudniu... ale wiem że już niewiele akcji zostało w ff i uważam że ci którzy teraz sprzedają robią błąd, ale to jest moje prywatne zdanie. Trzymaj się.
  • Re: Ileż można akumulować ? ja mam strate 100 tyś zł Autor: ~trefl [83.30.48.*]
    biker... co do Twojej intuicji to prawie zupełnie jej nie podzielam, za 0,1 to będzie tylu chętnych, że nie będzie już akcji w wolnym obiegu, Piszesz tak jakby to była jakaś akcja, albo bankrut, bez pomysłu bez przyszłości, jakieś wycofanie z giełdy.... a jak na razie to rating AAA spółka bez długów, walcząca w Sądach o swoje interesy. Pamiętaj że to jest interes pana P a nie pana B. Jak przyjdzie czas to zwrot akcji będzie szybki i może być spektakularny.
    P.S. Czuj się zwolniony z żalu nade mną. niech spada na 0,12. Pozdrawiam
  • Re: Coraz gorzej to wygląda... Autor: ~jaro [82.145.211.*]
    i to jest cale bikerowe pieprzenie czeka na 0.12 przy 0.12 czekalby by na 6 groszy.facet zalosny jestes. napisz cos kokretnego albo nie pisz wcale
  • Re: Coraz gorzej to wygląda... Autor: biker. [83.28.135.*]
    Konkretnie to Ty jełop jesteś,
    który kupuje na górce...!
    Nic dodać, nic ująć...

Więcej czytaj i mniej pisz kolego...
  • Re: Coraz gorzej to wygląda... Autor: ~jaro [94.72.106.*]
    biker kupilem po tyle po ile kupilem i nie na gorce kilka razy sprzedalem i kupilem od nowa ,srednia wcale niej taka zla cos kolo 4o groszy ,i jeszcze sporo na tym zarobie ty zas nic bo nigdy nie kupisz zawsze cos ci bedzie nie tak zlamasie
[x]
CCENERGY -0,65% 0,30 2025-12-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.