• Proszę sie nie czaić Autor: ~kr [91.123.179.*]
    taniej nie będzie , dobra okazja widać że spółka była na dnie przy małych wolumenach jesli tyle wytrzymaliście teraz odbicie pewne , okolice 8 zł w zasięgu
  • Re: Proszę sie nie czaić Autor: ~klipperek [213.92.155.*]
    na Graalu na pewno i więcej... :) w końcu kto ma o to zadbać, jak nie właśnie...
  • Re: Proszę sie nie czaić Autor: ~kr [91.123.179.*]
    mogę powiedzieć-a nie mówiłem? podtrzymuje proszę sie nie czaić i kupować okazja jakich mało na gpw
    spieszyć się trzeba żeby kupić po 6 ,.. to nie przypadek ,że znieśli bariere 8 zł właśnie teraz
  • Re: Proszę sie nie czaić Autor: ~focus [89.77.0.*]
    Graal zwali ten kurs z pewnością raportem półrocznym, chłopaki nie pozwolą na wzrost, nikt nie może zarobić na skupie i na akcjach Graala tylko Graal
    podtrzymuje rekomendacje kupuj,spółka warta ok 10 razy więcej niż kapitalizacja , przychody rosną, na zyski też przyjdzie pora, skup w tle ostatni komunikat potwierdza ,że Graalowi śpieszy się ze skupem , brak też sprzedających ,słabi psychicznie już oddali .
  • Re: Proszę sie nie czaić Autor: ~focus [89.77.0.*]
    z tym 10 razy to trochę przesada ale 7 do 8 razy to juz może . jak Wijata oczywiście przestanie przerabiać celowo zysk w stratę i straszyć cały akcjonariat zeby skup mu wyszedł tani, tak na marginesie to Wijata niestety wykiwał wszystkich a już niezłych mieliśmy tu na forum ale nikt go nie rozszyfrował wcześniej. może ja nie jestem fachowcem ale apeluję niech ktoś poczyta te jego raporty i napisze nam coś ciekawego
[x]
GRAAL 0,00% 31,70 2016-11-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.