• Info - masakra Autor: ~fak [90.156.28.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=21038&ncc_index=URL&id_tr=1

miliony akcji po groszu za kilka dni wejda do obrotu - obstawiamy ile spadnie kurs. ja obstawiam ze o 90%.
  • Re: Info - masakra Autor: ~QTS [192.165.213.*]
    Z emisji tych akcji pozykali gotowke i niedawno bylo info ze przejmuja kolejny podmiot...

rynek byc moze napompuje ten papierek przed wprowadzeniem do obrotu tych nowo-dodrukowanych akcji...nie wiem czy wiesz ale niewiele osob posiadalo te akcje w dniu PP - teraz akcji jest duzo wiecej ale nie sadze by ktos przy zdrowych zmyslach oddawl to po cenie emisyjnej.

Wiekszosc akcji i tak jest w rekach Patrowicza- i on tu rzaddzi...wiec jesli liczysz na spadek na 2gr to zycze wyobrazni i doswiadczenia...Don Patro zaskoczy wszystkich :)

gdybys mial akcje po groszu to pomysl czy nie lepiej by bylo to napompowac pod dobre info....ten papier jest tak plynny ze mozna go jednym zleceniem ponad 1zl wyciagnac...

Ja mysle ze sie zdziwicie wszyscy gdy pojdzie info o tym liscie intencyjnym.

Pzdr dla akcjonariuszy
  • Re: Info - masakra Autor: ~baron [150.254.191.*]
    Tez mi nowina, przecież o tym było wiadomo już od dawna, jeżeli miało spaść pod to, to juz spadło. Jak ktoś brał z nowej emisji to nie po to żeby wyrzucać za bezcen, tylko trzymać, tym bardziej ze Patro szykuje mega info i wystrzał na 2 złote jak nic. ja już dobrałem dzisiaj za całą kasę, żałuje że nie zrobiłem zapisu po 0,1 zł, mega okazja była, kto wiedział ten skosi teraz kasiore jak nic.
  • Re: Info - masakra Autor: ~zartujecie_chyba [90.156.28.*]
    to samo mowili na Novianie - jak by mialo spasc to by juz spadlo - a potem spadek 70% jednego dnia. ludzie wy nie mowicie chyba powaznie - kurs odniesienia to 10gr. i zadne info tu nie pomoze. kurs ugnie sie pod ciezarem tej gigantycznej emisji, siegnijcie do historii, zobaczycie jakie byly spadki.
  • Tyle nie spadnie a moze pojdzie w góre Autor: ~nowysz [46.113.96.*]
    Tyle nie spadnie a moze pojdzie w góre
[x]
URLOPYPL 0,00% 0,02 2013-12-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.