• jakie przekonywujące te spadki Autor: ~roman [81.210.86.*]
    sami sobie , brawo , brawo
    już wiem czemu nie rosło
    chcieliście sprzedać a potem odkupić 2 albo 3 razy taniej a potem winda
    pięknie ale cos z tym odkupem licho
    skończy sie tak że ktoś wam zliże tę śmietankę po 54 grosiki
    O kurcze , ciekawe ile tego macie!
    myślę że niedużo
    myślę też że coś wiecie i że wiecie że będzie pompa. ale po co z tą wiedzą mielibyćie pompować ze średniej 1,5 jak możecie z 50 gr,
    żebyście się tylko nie przeliczyli

widac ze tu i Novianie też coś się kręci i szykuje
    pożywiom uwidzim
    dla wytrwałych graczy - trzymać zwieracze i nie dać się

Pamiętajcie że jakby inwestorzy którzy objęli 2 lata temu akcje chcieli je sprzedać to z pewnością nie robiliby teg ze strata i to już 1 dnia ich notowania jak to było w czwaretk

PODPUCHA grubymi nićmi szyta
    cierpliwośc będzie wynagrodzona, a jak macie klila złotych to pozbierajcie te kilka tysięcy po 50 groszy
  • Re: jakie przekonywujące te spadki Autor: ~Pe [85.222.22.*]
    Była obietnica/plan wprowadzenia na rynek czterech spółek w 2011. Dwa kwartały minęły i nic się nie wydarzyło. I może się okazać, że nic się już nie wydarzy.

Czy można uznać, że ten (pożal się Boże) fundusz prejwit ekłyti przestał już działać?

Każdy, minimalny nawet wzrost, każda oferta kupna po 50gr i wyżej będzie okazją do pozbycia się akcji przez ludzi, którzy obejmowali po 40gr.
    Obroty są niskie, bo sprzedający nie chcą podażą przerazić kupujących (każde 10tys złotych obrotu to 10tys zł odzyskane z bezwartościowych akcji, ale trzeba te 10tys obrotu wygenerować _ostrożnie_).

Napisz roman, czy w tym rozumowaniu widzisz jakiś błąd.
  • Re: jakie przekonywujące te spadki Autor: ~roman [81.210.86.*]
    no błąd jest podstawowy.
    W czyste intencje Totmesa i reszty nie wątpię, ale skala tego przekrętu jest żenująca i nie tak wyglądałoby ich wyjście z tej inwestycji. Na nC zadebiutowali emisją 800 tys akcji po 1,2. Teraz weszło ok 3 mln obejmowanych po 0,4 0,6 0,8 i 1 zł.
    No proszę Was oni by się połaszczyli na takie gówniane ilości jako cel???? Sorry ale przy kosztach emisji i całego doradztwa itp to nic nie jest warte. Poza tym oni maja plany emisji 50 mln akcji - chyba nie chcą tego upychać po tej cenie i to do końca świata przy tych wolumenach . Jakby chcieli to pchnąć to jestem pewna że opchneliby po min 3 zeta. Tak to widzę.
  • Re: jakie przekonywujące te spadki Autor: ~Pe [85.222.22.*]
    No cóż, mam nadzieję że to Ty masz rację a nie ja :-)
    Bo siedzę w tym ... bagnie p_o__c_z_u_b_e_k nosa :-)
[x]
RUNICOM 0,00% 0,20 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.