sami sobie , brawo , brawo
już wiem czemu nie rosło
chcieliście sprzedać a potem odkupić 2 albo 3 razy taniej a potem winda
pięknie ale cos z tym odkupem licho
skończy sie tak że ktoś wam zliże tę śmietankę po 54 grosiki
O kurcze , ciekawe ile tego macie!
myślę że niedużo
myślę też że coś wiecie i że wiecie że będzie pompa. ale po co z tą wiedzą mielibyćie pompować ze średniej 1,5 jak możecie z 50 gr,
żebyście się tylko nie przeliczyli
widac ze tu i Novianie też coś się kręci i szykuje
pożywiom uwidzim
dla wytrwałych graczy - trzymać zwieracze i nie dać się
Pamiętajcie że jakby inwestorzy którzy objęli 2 lata temu akcje chcieli je sprzedać to z pewnością nie robiliby teg ze strata i to już 1 dnia ich notowania jak to było w czwaretk
PODPUCHA grubymi nićmi szyta
cierpliwośc będzie wynagrodzona, a jak macie klila złotych to pozbierajcie te kilka tysięcy po 50 groszy
Była obietnica/plan wprowadzenia na rynek czterech spółek w 2011. Dwa kwartały minęły i nic się nie wydarzyło. I może się okazać, że nic się już nie wydarzy.
Czy można uznać, że ten (pożal się Boże) fundusz prejwit ekłyti przestał już działać?
Każdy, minimalny nawet wzrost, każda oferta kupna po 50gr i wyżej będzie okazją do pozbycia się akcji przez ludzi, którzy obejmowali po 40gr.
Obroty są niskie, bo sprzedający nie chcą podażą przerazić kupujących (każde 10tys złotych obrotu to 10tys zł odzyskane z bezwartościowych akcji, ale trzeba te 10tys obrotu wygenerować _ostrożnie_).
Napisz roman, czy w tym rozumowaniu widzisz jakiś błąd.
no błąd jest podstawowy.
W czyste intencje Totmesa i reszty nie wątpię, ale skala tego przekrętu jest żenująca i nie tak wyglądałoby ich wyjście z tej inwestycji. Na nC zadebiutowali emisją 800 tys akcji po 1,2. Teraz weszło ok 3 mln obejmowanych po 0,4 0,6 0,8 i 1 zł.
No proszę Was oni by się połaszczyli na takie gówniane ilości jako cel???? Sorry ale przy kosztach emisji i całego doradztwa itp to nic nie jest warte. Poza tym oni maja plany emisji 50 mln akcji - chyba nie chcą tego upychać po tej cenie i to do końca świata przy tych wolumenach . Jakby chcieli to pchnąć to jestem pewna że opchneliby po min 3 zeta. Tak to widzę.