• ROPCZYCE-RAPORT Autor: ~GRAZKA [82.198.140.*]
    RAPORT BEDZIE SWIETNY
  • Re: ROPCZYCE-RAPORT Autor: ~olo [178.36.72.*]
    będzie ale co z tego skoro za mało jest "inteligentnych " inwestorów na tej spółce zobacz dzisiaj miśki odbijają a ropki w dół totalnie nie rozumiem zachowania ludzi na Ropczycach śmieci są dużo lepiej wyceniane
  • Re: ROPCZYCE-RAPORT Autor: ~ropa [80.54.105.*]
    Tu naprawdę będzie dobrze, wyniki w końcu powinny wyglądać świetnie, ale poczekajmy!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.36.111.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ROPCZYCE-RAPORT Autor: ~Pankracy [62.87.152.*]
    Nie zgadzam się z tym, że raport będzie dobry. Będzie obciążony jeszcze sprzedanym w 3q Energomontażem. Wyniki będą moim zdaniem słabe. Prezes widzi, że rynek polski się kurczy i znów próbuje coś tam kombinować z Chinami, a drugi raz na to nikt się nie nabierze.
    Jeśli jednostkowo wyniki za 1H będą dobre to jest nadzieja na lepszą cenę.
    Jeśli zaś nawet jednostkowo będzie lipa (nie mówię co będzie jak pogorszy się kwartał do kwartału) to trzeba wiać póki jeszcze dają za akcje powyżej dychy.
    Jeden plus - ZM Invest zwiększył zaangażowanie. Ja także dokupiłem skromniutki pakiet w okolicach 12zł.
    Pozdrawiam.
  • Re: ROPCZYCE-RAPORT Autor: ~xtb [83.30.126.*]
    też tak myslę,że raport bedzie taki sobie...prawda jest taka że teraz kupuje sie akcje pod raport za caly 2011 a ten na Ropkach może być "interesujący" - moim zdaniem wszyscy licza na jeszcze jedna zwale na akcjach i wtedy zaczna sie zakupy - ale każdy niech robi jak chce
  • Re: ROPCZYCE-RAPORT Autor: ~olo [95.40.154.*]
    na ile procentową zwałe liczysz przy takim poziomie ceny ?
  • Re: ROPCZYCE-RAPORT Autor: ~xtb [83.10.119.*]
    moim zdaniem jestesmy w polowie .... ale to tylko domysły nie poparte głebszą analizą;)
    nie wiem czy dobrze rozumie to co napisałeś ale twierdzisz że poziom ok 7-8 zł powinny ropki osiągnąć? to powiem Ci że mnie rozbawiłeś bo to oznaczałoby bankruta totalnego hehe a gotówkę za mostostal ująłeś w swojej wycenie? a to że to właśnie mostostal przynosił grupie straty a to że same ropki sa na plusie już od 3 kwartałów? jak spadnie do 7 zl to kupie wszystkie akcje jakie będą za te cenę pozdro
  • Re: ROPCZYCE-RAPORT Autor: ~xtb [83.10.108.*]
    RPC były na podobnym poziomie po infie że maja zaplacic Milenium 28 000 000 w 3 dni przy wartosci WK chyba ok 28 zeta... i wtedy wszyscy mowili ze to BANKRUT.... teraz kiedy WK jest powyzej 40 zeta , o zobowiazaniach wobec Milki dawno zapomnieli i rozwijaja działalnośc (wg wywiadu prezesa) w Rosji i Chinach jaka powinna być cena??? moim zdaniem to albo ktos chce sie niezle nachapac tanimi akcjami albo rynek kompletnie zapomnial o tej spolce.... ale chyba logika jedno a kurs to co innego
    i jakie przemyślenia przyjacielu? bo moje takie że przyjdzie wreszcie czas że rynek sobie przypomni o takich spółkach kupuje sie jak nikt tego nie chce zobacz np. polnord, zastal, mit, a znalazłoby się jeszcze troszke podobnych spółek

pozdro
  • Re: ROPCZYCE-RAPORT Autor: ~ktosia [82.198.140.*]
    tym razem musi byc dobrze
[x]
ROPCZYCE -0,90% 22,00 2026-04-02 16:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.