• Jak u Foresta Gumpa Autor: ~Kruty [194.106.193.*]
    Bez przyczyny spadało. To i teraz wbrew wszystkiemu rośnie. A może wyniki zaskoczą in +. Oby!!! W każdym razie wzrosty cieszą choc do odrobienia jeszcze 100%
  • Re: Jak u Foresta Gumpa Autor: ~leon [78.88.197.*]
    Możliwe że celowo spadało aby teraz tymi wysokimi wzrostami przyciągnąć oczy
    i kasę nowych świeżych inwestorów.
    Jak widzisz że spółka parę dni z rzędu po +5% lub więcej rośnie to od razu człowiek zastanawia się nad wejściem,nie każdy świeży przeprowadza analizy porównania itp.
    Liczyłem że dokupię więcej a tu ledwo 1500szt wpadło,kasy mam na 3 razy tyle ale czekam spokojnie.Chociaż czasami mialem wrażenie że ktoś w końcówce sesji dosłownie wyciąga kurs za uszy do góry...
    Pozdrawiam wierzących w firmę ...
  • Re: Jak u Foresta Gumpa Autor: ~Profan [217.153.175.*]
    Kurs ewidentnie jest ustawiany. Znikające zapory i wyciąganie w końcówce. Trzeba uważać. Choć oczywiście miło że rośnie :)
  • Re: Jak u Foresta Gumpa Autor: ~szyderca [62.21.15.*]
    Ewidentnie macie tak właśnie myśleć
  • Re: Jak u Foresta Gumpa Autor: ~benek [81.95.207.*]
    moze ktos wreszcie uwiezyl, ze to dobra spólka? albo zna wyniki :)
  • Re: Jak u Foresta Gumpa Autor: ~inwestor [81.219.15.*]
    byle tak dalej, pamietam na tej spółce 2 - 3 miesięczne wzrosty o 130% poczatkowej wartości.
    Dynamika wzrostów spada dziś tylko 8% :)
  • Re: Jak u Foresta Gumpa Autor: ~Kruty [94.158.227.*]
    Niesamowite wzrosty. Oby tak dalej. W tym tempie do końca roku będę już bez akcji i sprzedam je po 4 PLN jak obiecałem (sobie). No chyba, że wyniki będą super (tego nie wiem). Obym tylko nie zrobił się zachłanny.
  • Re: Jak u Foresta Gumpa Autor: ~Kruty [212.180.191.*]
    Nareszcie obroty o jakich mówiłem. Widać, ze ktoś kupuje większe ilości. To już nie te chwile kiedy pakiet 300 akcji był barierą trudną do sforsowania.
    Cieszę się jakbym już był zarobiony. No ale w sumie też się liczy, że podjąłem dobrą decyzję, że nie narobiłem w gacie i nie sprzedałem.
    Jest dobrze oczywiście zakładając ze kupujący i sprzedający to rożne osoby.
    Teraz widać jak łatwo kupując 150-200 tys akcji doprowadzić do wzrostu kursu.
    Jednak nauczony przykładem Władka trzeba uważać. Kupując tez będzie chciał zrealizować zyski a ma tego juz sporo
    Chyba pierwsza realizacja kilkudziesięcioprocentowych wzrostów. Czy to tylko przystanek w drodze na 4 PLN?? Zobaczymy
    Poprzedni wpis zrobiłem przy 1,90 PLN kiedy spadało. Widzę, że nie tak łatwo. Możnaby powiedzieć, że jest już trend wzrostowy.
    Zaczołem sam ze sobą pisać. To z radości, ze w końcu odrabia
  • Re: Jak u Foresta Gumpa Autor: ~inwestor [109.243.91.*]
    może Korzeń wrócił do spółki na one2one wiele nie zdziałał i może się zniechęcił a tutaj miał trochę papiera i przy niewielkim popycie dzisiaj może ciągnie
  • Re: Jak u Foresta Gumpa Autor: ~macieja69 [178.180.58.*]
    łoj, ciężko przeciągnąć przez tą 2-jkę
    ale i tak szacunek dla próbującego
    wyniki widocznie w pytę
    jeszcze tylko 100% i jestem zarobiony
    pozdrawiam
    wytrwałych
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe