Bez przyczyny spadało. To i teraz wbrew wszystkiemu rośnie. A może wyniki zaskoczą in +. Oby!!! W każdym razie wzrosty cieszą choc do odrobienia jeszcze 100%
Możliwe że celowo spadało aby teraz tymi wysokimi wzrostami przyciągnąć oczy
i kasę nowych świeżych inwestorów.
Jak widzisz że spółka parę dni z rzędu po +5% lub więcej rośnie to od razu człowiek zastanawia się nad wejściem,nie każdy świeży przeprowadza analizy porównania itp.
Liczyłem że dokupię więcej a tu ledwo 1500szt wpadło,kasy mam na 3 razy tyle ale czekam spokojnie.Chociaż czasami mialem wrażenie że ktoś w końcówce sesji dosłownie wyciąga kurs za uszy do góry...
Pozdrawiam wierzących w firmę ...
Niesamowite wzrosty. Oby tak dalej. W tym tempie do końca roku będę już bez akcji i sprzedam je po 4 PLN jak obiecałem (sobie). No chyba, że wyniki będą super (tego nie wiem). Obym tylko nie zrobił się zachłanny.
Nareszcie obroty o jakich mówiłem. Widać, ze ktoś kupuje większe ilości. To już nie te chwile kiedy pakiet 300 akcji był barierą trudną do sforsowania.
Cieszę się jakbym już był zarobiony. No ale w sumie też się liczy, że podjąłem dobrą decyzję, że nie narobiłem w gacie i nie sprzedałem.
Jest dobrze oczywiście zakładając ze kupujący i sprzedający to rożne osoby.
Teraz widać jak łatwo kupując 150-200 tys akcji doprowadzić do wzrostu kursu.
Jednak nauczony przykładem Władka trzeba uważać. Kupując tez będzie chciał zrealizować zyski a ma tego juz sporo
Poprzedni wpis zrobiłem przy 1,90 PLN kiedy spadało. Widzę, że nie tak łatwo. Możnaby powiedzieć, że jest już trend wzrostowy.
Zaczołem sam ze sobą pisać. To z radości, ze w końcu odrabia
może Korzeń wrócił do spółki na one2one wiele nie zdziałał i może się zniechęcił a tutaj miał trochę papiera i przy niewielkim popycie dzisiaj może ciągnie
łoj, ciężko przeciągnąć przez tą 2-jkę
ale i tak szacunek dla próbującego
wyniki widocznie w pytę
jeszcze tylko 100% i jestem zarobiony
pozdrawiam
wytrwałych