• więcej melisy dla tego pana, Autor: ~Olo [217.172.254.*]
    waldi-właśnie słoma ci wyszła z butów, biedaku. Ktoś już cię tu nazwał antywskaźnikiem... BRAWO!!!
  • Re: więcej melisy dla tego pana, Autor: ~wakdi [83.24.8.*]
    Olo tak to każdy potrafi pisać bo nie wymaga wysiłku umysłowego. Przykro mi ja muszę pisać prawdę i wszystko po imieniu nazywać nawet jeżeli jest ona bolesna bo nie jestem oszołomem tylko prawym gościem haha
  • Re: więcej melisy dla tego pana, Autor: ~Olo [217.172.254.*]
    nie nazwałem cię oszołomem, tylko napisałem,że z kulturą jesteś na bakier :) Powtórzę jeszcze raz , to samo pisałeś jak Dębica kosztowała 60- 70 zł, więc nie nazywaj wszyskich tych, którzy zarobili na spadku głupcami, bo sam dajesz świadectwo,że za grosz się nie znasz na giełdzie, a upór barana i przywiązanie do swoich myśli są twoją domeną. Pozdrawiam serdecznie
    Olo
  • Re: więcej melisy dla tego pana, Autor: ~Piotr [178.56.22.*]
    Olo, czy skrocles pozycje? Czy zachowales stan posiadania.
    Ja troszke dokupilem, ale teraz albo na otarcie lez albo na opicie sukcesu pozostale srodki inwestuje w wóde tzn CEDC. Jak mi sie uda na wodzie zarobic dokupie debicy.
    Pozdrawiam
    Piotr
  • Re: więcej melisy dla tego pana, Autor: ~Olo [217.172.254.*]
    Wybacz, Piotr, ale nie odpowiem na Twoje pytanie. Na tym forum po prostu śmierdzi
    ( oczywiście nie do Ciebie). Informacje z tego syfilisu czerpią prawdziwe, zabagnione gnojki. Zwróć uwagę na te sondy, typu : ile straciłeś na swojm kredycie CHF ? Pozdr
  • Re: więcej melisy dla tego pana, Autor: ~waldi [83.24.8.*]
    To by miało sens gdybyś wziął pod uwagę przyczyny o których kiedyś i teraz piszę a to wymaga juz jakiejś wiedzy niestety i wysiłku umysłowego a tak to jest masło maślane. Najlepiej to omijać trudne sprawy które decydują o kursie Dębicy tobie wystarczy na zachętę 100zł a mi już nie bo mam honor.
    Masoni na takich jak Ty tylko zbijają kapitał a na takich jak ja nie mają szans zaraz ich głowa boli i się wycofują
[x]
DEBICA 0,00% 85,30 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.