• Co uważacie... Autor: ~u2 [89.228.204.*]
    mazgaje i złośliwcy że jak wszystko padło to Broad Gate ma to nie dotyczyć?Załamanie po całości a w tym momencie żadna logika nie obowiązuje.Raptem -8% na groszowych obrotach a tyle stękania.Rynek znajdzie drugie dno i odbije na stałe a B.G. pyknie powyżej 10 złotych w dwie sesje.Miłej nocy zawodzący do księżyca.
  • Re: Co uważacie... Autor: ~kla [77.253.145.*]
    Na szczęcie nie ma komu sprzedać akcji
  • Re: Co uważacie... Autor: ~wr [83.4.38.*]
    Dnia 2011-08-19 o godz. 08:44 ~kla napisał(a):
    > Na szczęcie nie ma komu sprzedać akcji

A nie daje Ci to czegoś do myślenia?

Czemu NIKT nie chce tej "perły"?

Mógłby zebrać b.tanio - myślę że gdyby wystawił z 50K na 4zł znalazłby chętnych bez problemu.
  • Re: Co uważacie... Autor: ~wr [83.4.38.*]
    KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO

Raport bieżący nr 3 / 2011
    Informacja o transakcjach na akcjach Broad Gate S.A.

Treść raportu:
    Na podstawie art. 160 ust. 4 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi, Zarząd Broad Gate S.A. z siedzibą w Warszawie informuje, iż w dniu 9 sierpnia 2011 r. otrzymał od Członka Rady Nadzorczej zawiadomienie o nabyciu w dniu 02 sierpnia 2011r., 2 000 szt. akcji Emitenta przez osobę prawną blisko związaną z osobą składającą powyższe zawiadomienie.

Nabycie akcji nastąpiło w wyniku transakcji zawartych na rynku NewConnect w trakcie sesji zwykłej po cenie 8,50 zł za jedną akcję.

No to prezesi ratować kurs- jest tanio - przecież tajemniczy ktoś objął 1M po 13 he he

• Re: Co uważacie... Autor: suavomir [86.63.139.*]
    oj ciężko kupić taniej... Coraz mniej jest tych zniecierpliwionych :) swoją drogą chyba niewielu już ich zostało, może 0,001%...
  • Re: Co uważacie... Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Ustaw się powyżej 7, a ktoś zapewne Ci sypnie. Albo bierz po 7.xx. I tak jest tanio.
    Jak nie spadnie niżej to trudno, kupi się potem trochę drożej, tzn. i tak tanio.
  • Re: Co uważacie... Autor: ~wr [83.5.54.*]
    Zawarcie przez Spółkę umów o objęciu akcji serii C lub D w trybie art. 431 §2 pkt. 1 kodeksu spółek handlowych w ramach subskrypcji prywatnej nastąpi w terminie do dnia 30 sierpnia 2011 roku.-------------------------------------------------------------------------

Czekamy....prezesie.
  • Re: Co uważacie... Autor: ~Skandal [77.113.207.*]
    wr napisał(a):
    Zawarcie przez Spółkę umów o objęciu akcji serii C lub D w
    > trybie art. 431 §2 pkt. 1 kodeksu spółek handlowych w
    > ramach subskrypcji prywatnej nastąpi w terminie do dnia 30
    > sierpnia 2011
    > roku.

A jak nie nastąpi?
    -50?
  • Re: Co uważacie... Autor: ~Skandal [77.115.64.*]
    TYLE KASY za samo zarządzanie?!
    No to ladnie.
    2,4M poszło w diabły!!!
  • Re: Co uważacie... Autor: ~lokator [81.198.95.*]
    czy ta nowa emisja będzie objęta za gotówkę czy aportem - mieszkanko . Broader ty masz duzo info na temat tej spółki , nawet większe niż to wynika z raportów . Domniemywam że jesteś w "bliskim" kontakcie z Prezesem albo zwykłym naganiaczem
  • Re: Co uważacie... Autor: ~u2 [89.228.204.*]
    Broader weż im odpisz-jak krowie na rowie to może zatrybią.Na nawiasie to dzięki za rzeczowe analizy.Jak zauważyłeś jestem człowiekiem emocjonalnym i nie mam takiego stoickiego spokoju jak ty.Strzałka.
  • Re: Co uważacie... Autor: ~lokator [81.198.95.*]
    Broader dlaczego nie sluchasz kolegi , napisz jak krowie , bo krowa do dnia dzisiejszego nie otrzymala odpowiedzi na pytania ktore podobno kolega Fafik przeslal do prezesa na temat mieszkanaka , przychodow z podmiotami powiazanymi 1,8 mln ktore uratowaly wynik finansowy , pytan bylo wiecej . w ostatnim raporcie mamy info o kosztach odsetek od kredytow to pytam po co bylo kupowac mieszkanie w ktorym mieszka prezes i placic odsetki od kredytu , a moze mieszaknie jest wynajete - to przydal by sie jakis komunikat w tej sprawie ze przychody np sa wyzsze od kosztow kredytu a tu nic !!!! z natury uwazam ze ludzie sa bardzo ufni ale wasza ufnosc jest albo naiwnoscia albo po prostu kilku uczestnikow tego forum jest na nim aby wspomagac kurs spolki i przechodza do porządku dziennego nad polityka informacyjna spólki ktora jest skandaliczna
  • Re: Co uważacie... Autor: ~Skandal [77.112.18.*]
    Kierunek 1.50
    I nie ma że boli !!!
  • Re: Co uważacie... Autor: ~tu [83.23.125.*]
    pachnie przekrętami, 13 zł za akcje - 1 mln, kurs beznadziejny, bez jakiegokolwiek opiekuna, nowe emisje, oplATY za zarządzanie wysokie horendalne, moze to pralnia pieniedzy?
    Raczej pralnia głupoty.Zostaną same mądre głowy.
  • Re: Co uważacie... Autor: ~Mądre? [83.23.125.*]
    Z niska wycena akcji, a z niemozliwoscia ich sprzedania, mam jkuz tego dosyć, swietlane perspektywy i totalna martwota
  • Re: Co uważacie... Autor: ~Skandal [77.113.186.*]
    U2 .. Już -12 a to dopiero początek.
    Jak wyjdziesz z akcji ??
    Wyjdę po 30 złotych z połową tego co mam jeszcze w tym roku.Resztę zostawię na dłużej.Popyt i to zaj....y pojawi się ale na wyższych poziomach.
  • Re: Co uważacie... Autor: ~Skandal [77.112.89.*]
    A ty swoje bajki. Zamrozisz kasę na lata!
    Uciekaj póki możesz!
    Na lata???W 2012 myślę że będą wybierać się już na główny parkiet i nie jako cieniasy z wyceną poniżej 50 złotych.Facet to jest publiczne forum i po prostu nie mogę napisać Ci czy jest podparta moja pewność siebie.
  • Re: Co uważacie... Autor: ~wr [83.5.54.*]
    Dnia 2011-08-19 o godz. 12:50 ~u2 napisał(a):
    ..............................................
    Facet to jest publiczne forum i po prostu nie mogę
    > napisać Ci czy jest podparta moja pewność siebie.

Tzn. pracujesz w tej spółce?
    Bo inaczej czym jest podparta twoja pewność siebie?

• Re: Co uważacie... Autor: ~art [91.222.119.*]
    pisałem od miesięcy, że spółka syfiasta a prezio mieszkanko kupił nie wiadomo po co - to wszyscy na mnie, że jestem głupi - prezio moim zdaniem wyprowadził nasze pieniążki z firmy - i dlatego nikt się nie tyka papiera - syf i gniot - nawet pisac o tym nie można bo moder kasuje posty -
  • Re: Co uważacie... Autor: ~Jamman [83.23.84.*]
    Kto z was nie pozwoliłby sobie na mieszkanko na miejscu prezesa skoro jego firma tak dobrze prosperuje i to dzięki niemu, nalezy mu sie.
  • Re: Co uważacie... Autor: ~evi [193.203.56.*]
    Uważam,że skoro spółka syfiasta to wychodzę i koniec a nie naganiam że tak żle...
    Pozdrawiam
    moglibyście jeszcze trochę taniej sprzedać?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.51.39.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    TŁUKU.Daj sobie spokój z GPW no chyba że jesteś w tłumie związanym z tymi gierkami?Nie rozu7miwesZ tłuku Giełdy a New Connect to dla ciebie Sci-FI więc wracaj na budowę bo tam masz co miesiąc gwarantowane 2 tysiące i nie musisz nie myśleć dogłębnie i przyszłościowo.Pozdrawiam tych co chcą zbić majątek z zainwestowanych 6-7 tyś. złotych i informuję że jestv to niemożliwe.Ja mam włożone w Broad Gate 60 tysięcy i uważam się za "leszcza" mimo że na wiosnę będę miał 150-200 tyś. co jest kwotą żenującą więc proponuję dla :"rekinów" inne spółki i dobre słowo na drogę-PERFEKCYJNE TŁUKI.Nie macie pojęcia o niczym i inwestując te śmieszne sumy sprzedajcie jutro akcję i zapomnijcie o Broad Gate.Nie dorośliście do tej spółki Pajace.Miłej nocy.
  • Re: Co uważacie... Autor: ~re [83.26.80.*]
    Dnia 2011-08-26 o godz. 00:33 ~u2 napisał(a):
    > TŁUKU.Daj sobie spokój z GPW no chyba że jesteś w tłumie
    > związanym z tymi gierkami?Nie rozu7miwesZ tłuku Giełdy a
    > New Connect to dla ciebie Sci-FI więc wracaj na budowę bo
    > tam masz co miesiąc gwarantowane 2 tysiące i nie musisz nie
    > myśleć dogłębnie i przyszłościowo.Pozdrawiam tych co chcą
    > zbić majątek z zainwestowanych 6-7 tyś. złotych i informuję
    > że jestv to niemożliwe.Ja mam włożone w Broad Gate 60
    > tysięcy i uważam się za "leszcza" mimo że
    > na wiosnę będę miał 150-200 tyś. co jest kwotą żenującą
    > więc proponuję dla :"rekinów" inne spółki
    > i dobre słowo na drogę-PERFEKCYJNE TŁUKI.Nie macie pojęcia
    > o niczym i inwestując te śmieszne sumy sprzedajcie jutro
    > akcję i zapomnijcie o Broad Gate.Nie dorośliście do tej
    > spółki Pajace.Miłej nocy.

Ładnie ladnie tylko termin coraz to bardziej oddalasz

Miał być 3kw. potem do końca roku a teraz już wiosna - czyli może maj?

Ciekawe co napiszesz w kwietniu?
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.