• korekta Autor: ~rr [178.214.150.*]
    zasieg korekty 45-47gr na 100 procent a potem up
  • Re: korekta Autor: ~fdj [79.163.105.*]
    Dzięki za info :) , jeszcze podaj zasięg up.
  • Re: korekta Autor: ~Mika [78.88.99.*]
    A ja bym prosiła dzień i godzinę...
  • Re: korekta Autor: ~ela [46.149.208.*]
    A ty nie badz tak uszczypliwa bo chłopak ma racje!!! Oby nizej nie spadło.
  • Re: korekta Autor: ~up [80.54.105.*]
    Ja bym prosił o rozwinięcie skrótu "up", od upadnie, czy od upałów, które będą jak to spadnie w te okolice.
  • Re: korekta Autor: ~war [78.8.66.*]
    Na innym walorze w tych okolicach bym czekał, tutaj raczej wątpie, jazeli ktoś pilnuje kursu watpię czy zaryzykuje, szaleństwa sprzedaży raczej nie ma cieżko też liczyć o powtórkę na świecie. Ale wszystko możliwe, będę gotowy by dokupić a ela zapewne tez sie ucieszy bo jej spekulacja przyniesie największe plony pod warunkiem że odkupi :)
  • Re: korekta Autor: ~ela [89.231.208.*]
    War moj wpis nie był spekulacja zeby zrobic nagonke do sprzedazy. Uczciwie napisalam ze sprzedalam i czekam zeby nizej odkupic. Wszedzie wokolo trobia ze spadki beda jeszcze wieksze i ze nadchodzi 5 fala. Na analizy WIG20 jak sie patrzy to faktycznie ku temu zmierza.W tej sytuacji inaczej nie bedzie. Wziełam to pod uwage przy AVTECH, bo ostanio zachowywal sie jak wszystkie inne spółki i tez polecial ostro w dół. Dlaczego tym razem ma byc inaczej? Obawiam sie ze moze zejsc nizej niz ostanio 32gr. Przy takiej sytuacji na rynkach nie patrzy sie na fundamenty. Zreszta mysle ze kazdy wie co ma robic, ja nikomu nic nie nakazuje. Ostanio pisalam ze po 15.00 byłam pewna ze to juz tego dnia zaczna sie spadki na gieldach, Chociaz kto chciał to na AVTECH zauważył juz to tego dnia.
  • Re: korekta Autor: ~fdj [79.163.105.*]
    No i kto by się spodziewał, że to tak szybko nastąpi.
    rr, czy już można kupować?
    no no czapki z głów ale mila niespodzianka, ze mi po
    tej cenie wpadnie rr bedzie nizej bo sie czaje z zakupami
  • Re: korekta Autor: ~rr [178.214.150.*]
    sprzedalem swoje akcje 0,57 i bylem pewien ze spadnie .Przy 0,45 ustawie sie i zobaczymy. ta spolka to dziwolag- zasieg 3-4zl nie od razu bedzie falowalo.To sa moje sugestie ktorymi sie podzielilem-pozdrowienia a w szczegolnosci dla ELI za chlopaka.Gdy sie ma 53 lata milo takie cos sie czyta.
  • Do rr... Autor: ~Mika [78.88.99.*]
    Zwracam honor i przepraszam za zgryżliwość ;-)))
  • Re: korekta Autor: ~ela [89.231.208.*]
    no przeciez kobieta nie jestes!
  • Re: korekta Autor: ~rr [178.214.150.*]
    czmu nie kupujecie juz po korekcie
  • Re: korekta Autor: ~ni, [89.77.208.*]
    nie maja za co, dopiero przy 2 zl zadluza sie w providencie
    Dziwisz się, nastraszyłeś wszystkich tą korektą :) było nie ogłaszać, na początku też nikt nie uwierzył
    musisz ogłosić wzrosty, podać zasięg itd.
    Z drugiej strony patrzac na ruch to też nie za bardzo się zaangażowałeś
    pS ja nie sprzedawałem wiec sam rozumiesz, co jedynie chciałem dokupić gdyby solidnie rypło
[x]
AVTECH -6,67% 0,34 2011-11-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.