komus ewidentnie zalezy na tym aby spolka nie rosla dalej , dzisiaj a takze w piatek dwoil sie i troil aby zbic kurs to jeszcze nie ten moment na wzrosty bo kupca ciagle brak
slabiutki wolumen i obroty moze wiec dla tego zbil kurs na zamknieciu,
moze choc ja mam raczej wrazenie jakby na sile probowali wystraszyc i przejac akcje i robia to coraz bardziej nachalnie tak jakby dlaczegos sie spieszyli, to jest oczywiscie moje wrazenie
Mówiłem już wcześniej oddawać leszcze akcje bo będzie się kiełbasiło wujo czeka ...:) Nie kupiłem poniżej 0.2 jeszcze tyle ile chciałem :) oddawać ..:)
osobiscie watpie zeby takie i do tego pozytywne sie pojawilo w najblizszym czasie, jesli znajdzie sie inwestor to nie sadze zeby zaplacil wiecej niz 35-37 za akcje a jesli pojawiloby sie wezwanie nie sadze zeby cena byla wyzsza niz 45-50gr, co i tak byloby bardzo optymistyczna cena jak na dzien dzisiejszy
a z kim sie piesio tak czesto spotykal w ciagu ostatnich 4 miesiecy nic nie wiesz? jesli to prawda to zrozumiale wiadomo czemu tak kurs dolowali czwaniaki utarta metoda tylko moga zdziwko zaliczyc jak nkt im tych akcji nie bedzie chcial sprzedac a jak na razie to sami z soba handluja, bo leszcze juz dawno wytrzepane a ta reszta co trzyma po takich cenach im akcji nie odda