Wykolegowali wszystkich , Taki spadek . chyba zaden się tego nie spodziewał . Najlepiej wyszedł na tym novian , kasą tak długo obracali . Tyle akcji w obrocie , prawie drugi bioton to się niepodniesie z kolan . Jak podaż sypnie to będzie jeszcze taniej.
Ja tam nie wiem co będzie, ale sądzę, że po publikacji raportu za Q2 mogą to odpalić, gdyż jak sądzę większość akcji objęły spółki z grupy SPRQ więc jak będą chcieli to wycofają cześć zleceń, część przemielą między sobą i pojadą na 15 groszy.
a bo kłamczuchom to albo rosną nosy albo wali z paszczy. Ten pan to taki cwaniaczek co razem z wdm robią pułapki na leszczy. Z tym totmesem to tez nie tak: mieli zrobić emisje uwaga TOTMESA SA ale coś się poprztykali i wyszła d..pa. Potrzymali inwestorom kasę z rok czasu a potem chmielewski zaproponował że wymienią akcję totmesa sa. ( które były już przydzielone inwestorom tylko nikt ich nie miał zamiaru wprowadzić na NC). na jakieś noviany polska i novian europe. Nie wiem ilu ludzi w to obuli ja znam sprawę od kumpla który rzucał mięsem na dźwięk spqr, chmielewski, wdm - osobiście radzę omijać to szerokim łukiem to towarzystwo