Dzis moglismy zaobserwowac na spolce walke bykow z niedzwiedziami .Na szcescie byki zwyciezyly a odbylo sie to przy poteznych obrotach .Chyba wchodzil nowy" inwestor."
Ciagle zwiekszam ilosc zakupów i łacznie z wczorajszym dniem posiadam 5555 akcji .Dla niedowiarkow wystawiam je na sprzedaz po 10 zł na jeden dzien ,Mysle ze dzisiaj nie dobijemy do tej ceny i uda mi sie zwiekszyc stan posiadania.Pozdrawiam oddajacych .oraz wytrwalych .po takim raporcie warto je miec.
teraz widze ,no to szacun witaj w gronie bo myslałem ze jestem na spolce sam z 'miszczem ",ktory tu jest chyba dłuzej niz ja . A tak nawiasem raport rzeczywiscie super i az sie dziwie ze nie ma tu nikogo wiecej .Ja traktuje te spolke jako dluzsza inwestycje no chyba ze cena nagle skoczy bardzo w gore.Cena do zysku 5 az sie prosi o wzrosty..pozdrawiam wytrwalych
hej, nie jesteście sami. Ja też systematycznie dobieram. Niestety do 5 tys. sztuk jeszcze nie dobiłem.
Po ostatnich spadkach pojawiło się więcej tanich spółek więc zanim ktoś znajdzie s4e i zdecyduje się zamrozić kasę na długie miesiące albo lata to jeszcze jakiś czas potrwa.
Jak zwykle na tej społce straszy ogromny spread. Za to wyniki super, bez obaw można trzymać na długi termin.
witaj po trzech latach bocznego trendu chyba czas na odbicie ,problem nikt nie zna dnia ani godziny ale przy tak stałych i ciagle rosnacych dochodach odbicie musi byc .W kazdym badz razie zakup akcji mozna traktowac jako wplate na trzeci filar emerytury .powinnismy doczekac .pozdrawiam.
planuje do nastepnego walnego zwiekszyc jednak zaangazowanie do 1% bede dobieral po 1000 akcji miesiecznie bez wzgledu na cene . Jak sie dogadamy wzajemnie to zbierzemy 5% bedziemy na bierzaco wiedziec co dzieje sie w firmie .Mysle ze wyniki do konca roku powinny byc rekordowe gdyz zarowno banki jak i rozne towarzystwa ubezpieczeniowe osagna w tym roku rekordowe zyski , a to wlasnie oni musza dbac o o przechowywane dane i predkosc przesylania tych danych .