• KOMPUTRONIK DOLKI KOPAL AZ SAM WPADL Autor: ~bank [193.33.175.*]
    NAS AKCJONARIUSZY SZEF KOMPUTRONIKA WYKIWAL - MOWIEC "'ZE TEX-owi BRAKUJE ZALEDWIE 25 MIL. KAPITALU OBROTOWEGO I SPOLKA URATOWANA "" CYTAT Z GAZ PARKIET TERAZ SAM MA PROBLEMY
    - MOZE GO SUMIENIE BOLI ZA TE MOTACTWA
    dzis PARKIET pisze znowu o problemach komputronika z amerykanka CC-ENERG.. SPORZE O KASE
    CO Z TEGO WYNIKNIE -- POZDRAWIAM ---
  • Re: KOMPUTRONIK DOLKI KOPAL AZ SAM WPADL Autor: ~tex [31.175.19.*]
    oto inne ciekawe linki , interesujaca zwlaszcza korespondencja miedzu panami z K-a ...

https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2011-08/korespondencja_1_201108100000181986.pdf

https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2011-08/korespondencja_wladz_Spolki_Komputronik_S.A._2_201108100000181986.pdf
  • Re: KOMPUTRONIK DOLKI KOPAL AZ SAM WPADL Autor: ~bank [193.33.175.*]
    DZIEKI ZA TE INFO -- ciekawa lektura ale nie jestem tu fachowcem
    -- chociaz nie ktore teksty sa mocne
    szkoda ze TEX tak skonczyl - mysle o akcjonariuszach
    Normalnie spolka jeszcze dziala - bo strona istnieje - zdjecia sprzedaja - nawet kalendarzy sie chycili .....itd
    POZDRAWIAM AKCJONARIUSZY
    i czekamy na jakies info z GPW " o upadlosci chyba"
  • Re: KOMPUTRONIK DOLKI KOPAL AZ SAM WPADL Autor: ~tex [109.243.91.*]
    Czy macie moze takie samo wrazenie jak ja, ze Buczkowski wraz z Piotrowskim chcieli pomoc Paszynskim we wrogim przejeciu texa (stad m.in niewytlumaczalne kupno wierzytelnosci texa po nominale przez Paszynskich) ,ale po prostu im sie nie udalo i stad teraz ta cala awantura o kasę miedzy KOMP a CCE, bo deal sie nie udal, a przekretasy zostaly zdemaskowane?
    CIEKAWI MNIE JEDNO PO CO W ZARZADZIE SIEDZI ZONA SW.PAMIECI SZEFA I TWORCY TEXa JEST DUZO PYTAN BO I SAD ODEGRAL DZIWNA ROLE
    -MOZE KALENDARZE SA SPRZEDAWANE TAK BY ODPOWIEDNIE OSOBY JE KUPILY a ZA PIENIADZE SPLACIC WIERZYCIELI KTORZY NIE GODZA SIE NA REDUKCJE ZADLUZENIA
    CISNIE SIE DUZO PYTAN - BO NIC NIE SLYCHAC O WYCOFANIU WNIOSKOW ZLOZONYCH W SADACH
    POZDRAWIAM
    tak malo piszacych to pewnie juz nie widzicie szans
  • Re: KOMPUTRONIK DOLKI KOPAL AZ SAM WPADL Autor: ~tex [31.174.193.*]
    Skoro nikogo nie ma tu na forum ,to sie spytam Ciebie o jedna rzecz. Jak sadzisz czy z tych 8 368 672 sztuk akcji jakie posiada Techmex wszystkie akcje sa teraz w posiadaniu malych inwestorow czy moze banki ,ktore sa wierzycielami texa "oblowily sie " za tanioche na poczatku tego roku? Moze ktos ma jakies przemyslenia?
    wedle mojej wiedzy wszyscy wyrzucili ale sa nie jasne tranzakcje
    - przegladnij jak kupowal czlonek zarzadu po 2.04 nie bylo info ze sprzedal
    - skoro juz ostatni udzialowiec Redam - nazwa moze byc mylna- zaczol sprzedawac po 0.50 gr - a to byla spolka zalezna od TEXa czyli prezesowej Studnickiej to cos jest zle
    - jest wiele niejasnosci
    JA MAM PAKIET NA """ SZCZECIE """
  • Re: KOMPUTRONIK DOLKI KOPAL AZ SAM WPADL Autor: ~tex [46.113.42.*]
    Komputronik bankrutuje - a więc przyszła kryska na matyska - mam nadzieje ze CCE zrobi porządek z cwaniakami, ktorzy solidnie przyczynili sie do bankructwa TECHMEXU.
    Ciekaw jestem jakim cudem i po co vice Komputronika J. Piotrowski dostał sie do rady nadzorczej techmexu pod koniec 2010 roku? Oto co napisal przy odejsciu z rady nadzorczej Techmexu na poczatku b2011 roku. Oto link:

http://www.parkiet.com/artykul/1023753_TECHMEX-SA-w-upadlosci-likwidacyjnej---Rezygnacja-z-pelnienia-funkcji-Czlonka-Rady-Nadzorczej.html
[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.