Coś nie ciekawie na naszej spółeczce.
Tak jak pisałem wcześniej z tą żwirownią nie jest tak dokońca ok.
Informacje miały być ponoć lada moment a 12.08 był datą na wyrost.....
Gmina - (ostatnio modna) podaje właściciela obecnego- brak zmian.
Oczywiście wynik będą ok, ale czy to w obecnej sytuacji wystarczy na
choć by utrzymanie kursu ? Czy też witaj 5?
Tutaj masz pełną rację. Żwirowni raczej nie kupili. Wkurza mnie tylko to, że tak kurczowo trzymają się tego kredytu. Jeśli można zrobić emisję obligacji to już to powinno zostać klepnięte. Banki w obliczu powrotu kryzysu tym bardziej nie będą chciały dawać kredytów. Panowie emitować obligacje niezamienne na akcje i jazda.
o to mi właśnie chodzi...
mogli nabyć żwirownie dawno, mają klepniętą emisję po 0,20.
mogli wpuścić dodatkowo inwestora etc,etc
a tak chyba będzie lipa...
Ciekawe kto dziś sypnie po 05?
Niestety dzieci też mają dostęp ale tak jest jak liczą na groszowy zysk a potem oddają ze stratą bez podstaw . Dobra zagrywka i oddadzą szybciutko a ci co mają to zarobią i sprzedadzą za kilka miesięcy, dlatego mi się nie spieszy.
A jeśli jest okazja i panika to dlaczego nie odbierać od leszczy co grają na zysk 1gr, jak spada kurs o grosz to oni są już 2gr w plecy i o to chodzi właśnie .
wszystko co piszecie to prawda. zgadzam się, ale czemu nie ma chętnych do kupowania po 6 - czy ta cena już nie jest atrakcyjna? wszyscy się już obkupili i boją się wystawić zlecenia kupna po 6 ? Ja też mam od cholery artefe od 5-8 gr i czekam już ponad 3 miechy, wiem że będzie drożej nie dziś, jutro,pojutrze...
Fakty są jakie są i polemika na temat dzieci i innych głupich uwag jest nie namiejscu.
Nadal uważam że do 12 nie będzie żadnego infa na temat żwirowni, spodziewam się kolejnego aneksu do aneksu nr 3.
Pozdrawiam
Gdyby banki dały zielone światło na kredyt (promese) to raczej było by z tego info, od promesy do podpisania umowy kredytowej mija conajmniej kilka dni... potem kwestia podpisania umowy kupna żwiru znów kilka dni .. jakby coś sie miało dziać jutro to ja też stawiam na aneks do aneksu .. again ...w raporcie nadzieja :)
Większość już obkupiona ,tylko dobierają sporadycznie,policz sobie ilość akcji po prawej + do tego jakieś 6mln co pewne osoby mają ale nie wystawiły i reszta .
Jak by powystawiano wcześniej dużo na kupnie to by nikt nie sypnął a tak widząc panikę i brak chętnych do kupna to oddali taniej.
Też zbieram w pewnym przedziale cenowym a pisząc o dzieciach miałem na myśli tych co kupowali pod przypływem chwili z nadzieją że sprzedadzą grosz wyżej wypisując do tego durne teksty. Teraz oddają ze stratą bo boją się dalszych spadków a wtopę już mają, zawsze tak jest.