"Obroty spółki w II kwartale 2011 roku wzrosły w porównaniu do II kwartału 2010 roku z 90 tys. PLN do 933 tys. PLN, tj. o 936%, natomiast na przestrzeni I półrocza 2011 roku, w stosunku do I półrocza 2010 roku przychody ze sprzedaży wzrosły o 173,6%."
raport niczego sobie, a tu zero zainteresowania, ba kurs leci cały czas w dół albo stoi i miejscu,a to tylko dlatego, że nie ma chętnych na kupno i sprzedaż. Jestem ciekaw ile jeszcze minie czasu, zanim ludzie zainteresują się makorą. Po zalewaniu rynku tanią chińszczyzną przyszedł czas na nasze produkty i huty mają przyszłość. Dokupiłbym trochę ale obawiam się, że czeka nas drodzy akcjonariusze dalszy etap stagnacji. To tyle ode mnie.
100 tys. USD obrotu miesięcznie - czy to wystarczy na pokrycie kosztów ? Wątpię, gaz i surowce są drogie, a siła robocza w hucie produkującej ręcznie p bardzo droga. Pozdrawiam myślących.
naiwni dadzą się nabrać i oddadzą po taniości w obawie o spadki. O to w tym wszystkim chodzi jak na moje. Pamiętajcie, że na tym papierze siedzi investcon, który ma objąć emisję po min. 40 groli, czyli zbieranko na jak najniższych poziomach i następnie ... sami sobie dopowiedzcie. NIe dajcie się wyrolować