jednak syf nad syfy i nic tutaj nie pomoże - po wynikach zjazd na 5 lub w najlepszym wypadku kiszonka przez lata - toż to gorszy syf od firmy rudego rysia czy wasko - syf i gniot
Jeśli syf, to po co tutaj siedzisz, bo chyba nie piszesz na wątku spółki, której nie posiadasz ? Wyjdź ze spółki i idź na inne, póki sa na dołku i jest szansa na spore odbicie.
Dnia 2011-08-12 o godz. 10:11 ~ops napisał(a):
> Jeśli syf, to po co tutaj siedzisz, bo chyba nie piszesz na
> wątku spółki, której nie posiadasz ? Wyjdź ze spółki i idź
> na inne, póki sa na dołku i jest szansa na spore odbicie.
Ależ ops.........art tylko nagania na spadki bo chce przed wynikami dokupić a nikt nie chce sypać.
Tu trzeba niestety z prawej brać.
Dla przypomnienia...wyniki za już niecałe 2 sesje.
jestes chory czy slepy - akcje mozna brac jakby mialy byc drogie - powtarzam syf i gniot i tyle - nikt sie nim nie interesuje - maja syfa w dupie - inwestory po 100 akcji - bo grubi maja firme w dupie - i nie podniecaj sie bo po wynikach dalej kiszonka lub zjazd.
Nadal nie odpowiedziałeś, czy masz akcje :-)
Jeśli tak i jesteś tego pewien, że kiszonka, to ja bym na 100% sprzedał i przesiadł się na coś bardziej perspektywicznego. Szkoda czasu na taki "syf"
mam i to sporo 4 kilo po 4,36 - i wiem, że powinienem siedziec na dupie bo i tak jestem zarobiony - ale nie w tym rzecz - pomimo wyliczen i psalmow broadera i fafika dalej uwazam, ze to najwi\ekszy gniot i syf na nc - pomimo bardzo dobrych perspektyw - lecz inna firma po takich informacjach uroslaby ju z z 20 razy - jednak nie syf i gniot - jaja to bedą jak w wynikach prezio znowu zainwestuje nasze pieniazki nie w jedno ale trzy mieszkanka.
Ty masz jakąś fobie z tymi mieszkaniami?Ciesz się że kupili apartament bo prezesów innych firm nie stać nawet na namiot patrzą po tym co reprezentują ich spółki.Po listopadowym raporcie będziemy chodzić w okolicach 30 złotych i nie pomogą zaklinania psycho-sceptyków.