Motyl, głupoty piszesz. Nie wiem, jakim portfelem operujesz (prawdę mówiąc niewiele mnie to obchodzi), ale taką ilością, jaka przemieliła się wczoraj i dziś to możesz ubrać najwyżej gupika lub coś o podobnej wielkości, a nie leszcza. Przez ostatnie dwa dni obroty na SRT są bardzo, bardzo małe, a sztuczne trzymanie kursu przy takim rynku jak dziś nie ma sensu, nie ma co kopać się z koniem.
kretynie przypominajac stare posty tylko zniechcecasz leszczy i utrudniasz prace grubemu ktory ma zaplanopwane zebrac tyle a tyle papiera i potem ruszyc w gore
im wiecej pozytywnych tematow tym dluzej spolka poczeka do wzrostow
Ci, co sprzedali kilka, kilkanaście dni temu i wcześniej uniknęli większej o kilkadziesiąt procent straty, twierdzisz, że to pajace?? Zanim zaczniesz wyzywać kogokolwiek od pajaców napisz, czy jesteś w stanie przewidzieć, jak spółka będzie wyglądała za te "kilka miesięcy"? Jaką spółkę będziesz wówczas posiadał? Czym się będzie zajmowała? I z jakiego innego powodu, niż czysta spekulacja, jej wartość miałaby wzrosnąć? Bo plany sprzed paru miesięcy, które mogłyby to uzasadniać są zdecydowanie nieaktualne. A co do krwawych łez... poza już wylanymi przez co poniektórych, mam wątpliwości, kto będzie wylewał kolejne i z jakiego powodu ;(