ja sprawdzam, przykro mi tu tylko ktoś myśli o wyjściu a szkoda w sumie bo łatwo stosunkowo byłoby to podciągnąc ale nie wtedy gdy ktoś zapakowany jest urządzony kursem 0,2..
Zobaczysz popierdułkę za tydzień jak będą wyniki za II kwartał (wiosenny - alergia!)
Po ostatnich sesjach widać, że wywalają niecierpliwi - znikają zlecenia z S i ktoś opycha za stratą. Niektórzy nawet kilka / kilkadziesiąt kilo wystawiają na ukrytym :)
Decyzja należy do Was. Przeanalizujcie spółkę fundamentalnie i technicznie, a zobaczycie, że jest to jedna z najlepszych spółek NC.
P.S. Spójrzcie na stopę zwrotu ostatnich dni (w czasie bessy na giełdzie).
Co do wyników to bym tak nie słodził.
Kasa z emisji była z przeznaczeniem na inwestycje a inwestycje się tak szybko nie zwracają.
Co innego, że rośnie na spadkach GPW, wydaje się sensowne podejście zarządu do budowania wartości fundamentalnej a nie wywalanie pustych komunikatów dla pompowania rynku, jak to się dzieje w większości spółek na NC.
Prędzej czy później ta spółeczka pokaże na co ją stać!
Ja tam w dołkach sobie uśredniam a wy możecie mi sprzedawać. Odkupicie po 1,5 zeta :)))
o czym ty wogóle mówisz w świetle okoliczności - otoczenia i sytuacji na NC
czeka nas jakieś odbicie - które nie waidomo ile potrwa
Na NC sytuacja będzie wyglądała w ten sposób że wybije się jakiś jeden dwa papierki które mają grubasa który nie jest bojażliwy i będzie zainteresowany pchaniem papierka przez kilka sesji tylko to daje gwarancje że ktoś się po 2-3 dniach przyłączy
kto pierwszy i wykorzysta ten moment ten lepszy tutaj nie widac nikogo tylko rzesze chętnych i płochliwych do wywalenia
NC cały nie wiem kiedy odbije przy tym śmietnisku i tyle w temacie
dzisiaj wziąłem 10 tys z prawej po 0,36 na spróbowanie jak się zachowuje papier po 5 minutach przybyło kilka zleceń poniżej i powyżej chętnych do brania nie było równiez polewej ze spreadem 10 %
dziekuje jutro opcham na stracie - nie żałuje za te kwoty takie tam testowanie waloru
jak tak czytam wasze "chorągiewkowe" posty to chce mi się rzygać
jednego dnia kupować, drugiego dnia sprzedawać, jednego dnia super papier, drugiego dnia śmieć, weźcie się ludzie ogarnijcie wreszcie a jak nie na giełdę to do piaskownicy
a czego tu sie spodziewasz? to forum to smietnik tu sie wchodzi zeby sie posmiac. czasem ale to bardzo zadko mozna spotkac ciekawe zdanie ale nic wiecej. takze panowie na luz i z gorki :)