• Widząc siłę papieru Autor: ~Grzegorz J [89.231.126.*]
    jak na szerokim będzie odreagowanie to tu w 2-3 dni będzie ponad 1 zl - i tego nam wszystkim życzę
  • 0,15 Autor: ~jupiter [195.117.31.*]
    optymistycznie
    tu ktoś dalej myśli tylko o wywaleniu
  • 0,16 Autor: ~ghc [63.247.73.*]
    przebijam :)
  • 0,13 Autor: ~jupiter [195.117.31.*]
    ja sprawdzam, przykro mi tu tylko ktoś myśli o wyjściu a szkoda w sumie bo łatwo stosunkowo byłoby to podciągnąc ale nie wtedy gdy ktoś zapakowany jest urządzony kursem 0,2..
  • jutro widełki niżej, a więc jutro mogą upłynniac niżej Autor: ~jupiter [195.117.31.*]
    jakas popierdólka tu się odbywa albo sama ulica zapakowana w papierek
  • Re: jutro widełki niżej, a więc jutro mogą upłynniac niżej Autor: ~at [178.37.69.*]
    Zobaczysz popierdułkę za tydzień jak będą wyniki za II kwartał (wiosenny - alergia!)

Po ostatnich sesjach widać, że wywalają niecierpliwi - znikają zlecenia z S i ktoś opycha za stratą. Niektórzy nawet kilka / kilkadziesiąt kilo wystawiają na ukrytym :)

Decyzja należy do Was. Przeanalizujcie spółkę fundamentalnie i technicznie, a zobaczycie, że jest to jedna z najlepszych spółek NC.

P.S. Spójrzcie na stopę zwrotu ostatnich dni (w czasie bessy na giełdzie).
  • Re: jutro widełki niżej, a więc jutro mogą upłynniac niżej Autor: ~Grzegorz J [89.231.126.*]
    jak będą dobre to wzrostów nie będzie, zaczynam wątpić w te wzrosty.
    Dobrze, że mam malutki pakiecik
  • Re: jutro widełki niżej, a więc jutro mogą upłynniac niżej Autor: ~ghc [69.195.137.*]
    Co do wyników to bym tak nie słodził.
    Kasa z emisji była z przeznaczeniem na inwestycje a inwestycje się tak szybko nie zwracają.

Co innego, że rośnie na spadkach GPW, wydaje się sensowne podejście zarządu do budowania wartości fundamentalnej a nie wywalanie pustych komunikatów dla pompowania rynku, jak to się dzieje w większości spółek na NC.

Prędzej czy później ta spółeczka pokaże na co ją stać!

Ja tam w dołkach sobie uśredniam a wy możecie mi sprzedawać. Odkupicie po 1,5 zeta :)))
  • i do tego jak widac kolejka sprzedających, bo popyt to popierdółka Autor: ~jupiter [195.117.31.*]
    właśnie
  • Re: jutro widełki niżej, a więc jutro mogą upłynniac niżej Autor: ~jupiter [195.117.31.*]
    o czym ty wogóle mówisz w świetle okoliczności - otoczenia i sytuacji na NC
    czeka nas jakieś odbicie - które nie waidomo ile potrwa
    Na NC sytuacja będzie wyglądała w ten sposób że wybije się jakiś jeden dwa papierki które mają grubasa który nie jest bojażliwy i będzie zainteresowany pchaniem papierka przez kilka sesji tylko to daje gwarancje że ktoś się po 2-3 dniach przyłączy
    kto pierwszy i wykorzysta ten moment ten lepszy tutaj nie widac nikogo tylko rzesze chętnych i płochliwych do wywalenia

NC cały nie wiem kiedy odbije przy tym śmietnisku i tyle w temacie
    dzisiaj wziąłem 10 tys z prawej po 0,36 na spróbowanie jak się zachowuje papier po 5 minutach przybyło kilka zleceń poniżej i powyżej chętnych do brania nie było równiez polewej ze spreadem 10 %
    dziekuje jutro opcham na stracie - nie żałuje za te kwoty takie tam testowanie waloru
  • Re: Widząc siłę papieru Autor: ~star [87.105.233.*]
    i tyle w temacie plochliwych inwestorów, czyli jak widac siłę papiera to jak najszybciej do kibla trzeba gonic
  • Re: Widząc siłę papieru Autor: ~jupiter [195.117.31.*]
    jezeli chodzi o stan obecny to siłą ppaieru będzie jak nie dojdzie dzisiaj pod drugich wideł
  • Re: Widząc siłę papieru Autor: ~cn [85.222.59.*]
    jak tak czytam wasze "chorągiewkowe" posty to chce mi się rzygać

jednego dnia kupować, drugiego dnia sprzedawać, jednego dnia super papier, drugiego dnia śmieć, weźcie się ludzie ogarnijcie wreszcie a jak nie na giełdę to do piaskownicy
  • Re: Widząc siłę papieru Autor: ~ghc [69.195.137.*]
    taki rynek. Każdy dostał od mamy 1000 zł kieszonkowego i próbuje zrobić 1500 w 3 dni. To śmieci po forach raz tak, raz śmak.

Tu na przykład jak przydzie WIELKI GRUBAS i sypnie 10k akcji to kurs leci o 50%
    a jak ten sam WIELKI GRUBAS zakupi za 10k zł to kurs akcji 50% up.

średniej klasy manager jest tu WIELKIM GRUBASEM :)
    pozdrawiam wszystkich korporacyjnych managerów na wakacjach...
  • Re: Widząc siłę papieru Autor: ~Omen [91.216.160.*]
    a czego tu sie spodziewasz? to forum to smietnik tu sie wchodzi zeby sie posmiac. czasem ale to bardzo zadko mozna spotkac ciekawe zdanie ale nic wiecej. takze panowie na luz i z gorki :)
[x]
NEMEX -25,00% 0,03 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.