Mam nadzieję, że jakiś inwestor ( na przykład sena9 ) nie pozabezpieczał swoich longów akcjami EUI.
Bo jutro jego BM zwali nam te akcje na głowę PKC-em !
jakim popycie , popyt zerowy . Tak jak mówiłęm czekam i się doczekam !! :D
A mówie o tym juz od lutego :) pisalem to mnie naganiaczem leszcze nazywały ...:D
> A mówie o tym juz od lutego :) pisalem to
> mnie naganiaczem leszcze nazywały ...:D
Aha.
Potwierdzam.
Twój post z 15. marca :
"Jeżeli EUI uruchomi laboratoria pokaże, że dysponuje przewaga technologiczną nad konkurencją a ich produkty będą konkurencyjne jakościowo i cenowo to EUI będzie kosztowała spokojnie kilka a nawet kilkanaście złotych!
Ale może być dokładnie odwrotnie! Brak postępów nowe emisje na realizowanie nowych pomysłów, które nie będą miały przełożenia ekonomicznego. A wówczas EUI będzie szorowało brzuchem po ziemi i może kosztować kilka groszy!
Najważniejszy jest wynik końcowy, ; czyli opłacalna produkcja i SPRZEDAŻ!
Jak ktoś ma EUI, jako inwestycje a nie traktuje jej spekulacyjnie to nie ważne czy teraz wzrośnie czy nawet spadnie na 0,4 lub niżej"
Pytanie ; sugerowałeś wówczas trzymanie akcji, prawda ?
A właśnie człowieka od sprzedaży się pozbyli nie płacąc mu za wykonaną pracę......ha ha....teraz mają 0 zł sprzedaży i spalony rynek odbiorców.
Poczekajcie na raport to sami zobaczycie.
to co mam zrobic to moja sprawa ja cie nie obrazam, skoro napisalem ze 5 gr realne to wlasnie na podstawie fundamentow i tragicznego raportu o ktorym ty piszesz, oczywiscie nie chcialbym doczekac tego poniewaz mam akcje i sadzilem ze 27gr to dolek, ale zawsze moze byc godzej jak widac.
W zasadzie inwestujac w EUI kase liczylem sie z tym ze moge wszystko stracic wiec juz nie panikuje. a ta spolka byla pierwsza w ktora zainwestowalem od 4 lat na gieldzie dla mnie liczyly sie tylko kontrakty.
Jednak pod wzgledem mozliwosci strat jest ona znacznie bardziej niebezpieczna niz kontrakty.
Powyzsza sytuacja moze dzielac takze w obie strony, czyli moze teoretycznie dac takze wiekszy zarobek, czego sobie i wszytkim zycze. A jaki bedzie zysk przy wzroscie z 5gr no do 5 zl ha
Ps. A mnożąc nieistotne posty na temat bieżącego popytu, podaży i zmian cen - zwyczajnie spamujesz. Te posty niczego nie wnoszą, to tylko Twoje emocje. Zakrywasz tymi postami istotne dyskusje - ale taki może masz cel.
przeciez spolka smieciowa a wiec tu licza sie tylko emocje, prezesina tez tylko to potrafi grac na emocjach i zachwalalac a kon jaki jest niestety kazdy widzi kasy i czasu tylko szkoda
Możesz sprzedać, nie masz dużej straty.
Na takim Smoke Shop, CD Red czy Rajdy 4x4 odrobisz je w jedną sesję.
A narzekanie tu nie ma sensu - przed nami tylko tragiczny raport i niepewność, która potrwa jeszcze moze nawet rok. A co może być pozytywnego za rok, jak giełda skróci się o połowę ?
no wlasnie problem w tym ze za rok przy takim tempie spadkow nie rynku ale tej konkretnej spoki i przy takim zachowaniu zarzadu ta spokla moze kosztowac 5gr, to tylko 4 razy mniej niz obecnie niestety
To oczywiście oni uważają. Co innego mieliby uważać!? Przecież to logiczne, że nie powiedzą prawdy.
Ciekawe czy znasz całą prawdę?
A niedługo okaże się kto miał rację.
Oczywiście nikt nie zabrania wierzyć w Prezesa i spółkę. Proszę bardzo tylko żebyście później nie mówili a raczej pisali tutaj kto miał rację. Dla mnie jest to człowiek bez honoru i kłamca.
Czasami należy mieć chociaż troszeczkę honoru ażeby zachować twarz. Niestety dużo mu jeszcze brakuje.
Jedynym człowiekiem godnym zaufania w tej "spółce" jest p. Piotr.
Na dzień 31 lipca papiery EUI mogły być zabezpieczeniem kredytu giełdowego w następujących DM: BOŚ, BGŻ, PKO BP. Natomiast nie mogły stanowić zabezpieczenia w DM: DnB Nord, BRE, BZWBK, Alior, ING, BPS, KBC, CDM, Pekao. Tuż po debiucie mogły jeszcze stanowić zabezpieczenie w KBC, jednak ostatnio płynność papiera spadła i już KBC się wycofał. Zresztą DM BOŚ i PKO BP zawsze miały najdłuższą listę papierów, które mogły stanowić zabezpieczenie kredytu.
nie opwiadajcie matołki bajek i nie dowartościowujcie się tymi wpisami..kazdy głupi widzi co się na gieładach dzieje i nie ma to nic wspólnego ani z wynikami spółek ani z czymkolwiek ..taki mądry jak wy to każdy moze być ..ja przewiduję , że jeszcze może troche spadać a potem conajmniej 20% odrobi...chcecie się założyć?
kurde wątek o mnie:) dzięki wielbiciele...nie mam ani longa ani szorta niestety, nic dobrego nie zapowiada się w gospodarce wiec i to może wpłynąć źle na rozwój takiej firmy...trudno ja już i tak nie wywale