• drugie podejście Autor: ~Jacek z Grochowa [89.72.103.*]
    poprzednio liznąłem nieco akcji i natychmiast właściwie oddałem ze stratą. Dziś jestem ustawiony na 18 gr... Pamiętajmy, ze jesteśmy za połową bessy na NC, ale ostatnie przeceny przybrały na tempie, wkrótce nastąpi korekcyjne odbicie. 18 gr. to już zdawałoby sie poziom tuż tuż... Jest te 90 % spadku od debiutu, ale czy to dno? uważam, że nie koniecznie, jednak warto spróbować z ciasnym stop-losem, a dokladnie w przypadku nc, z przyslowiowym palcem na enterze. Jesli cena osiagnie 16 gr. akcje należy wyrzucić, by odkupić za 12 gr i tam tez jak i niżej już można bezpiecznie skubać na dłużsy okres. balticon typuje jako jedną ze spółek, które odbiją w korekcie bessy do 30-32 gr.
    Pozdr serdecznie, JAcek
  • Re: drugie podejście Autor: ~Tom [95.50.80.*]
    Też mnie kusi żeby na 18 gr się ustawić... na razie bacznie się przyglądam
  • Re: drugie podejście Autor: ~Tom [95.50.80.*]
    I ktoś sobie jaja robi?? Kupił po 20 gr 2001 akcji zaraz wystawił na widełki po 18 gr. Ponowny zakup po 20 gr 10000 akcji i akcje są wystawione po paru sekundach po 18 gr . Czyli bawimy się w jak najniższy kurs ...
  • Re: drugie podejście Autor: ~Sancho [31.61.37.*]
    Dokładnie to samo zauważyłem.
    Pozostaje otwartą kwestia czy robi to sam, czy z kimś do spółki, czy neguje ostatnie transakcje kupna zrealizowane przez kogoś niezwiązanego.
    Tylko po tego typu zagraniach (widocznych od paru miesięcy, a może i od początku notowań) niech nikt nie mówi, że nie odbywa się tu gra na zbicie kursu.
    Może nie leży to w gestii sprawych KNF, ale "ynwetory" to chyba widzą??? ;-)
  • Re: drugie podejście Autor: ~Sancho [31.60.214.*]
    Sorry za ostatnie zdanie poprzedniego postu. Miało być:
    Może nie leży to w gestii spraw dla KNF, ale "ynwestory" to chyba widzą??? ;-)
  • Re: drugie podejście Autor: ~mj [217.173.181.*]
    Pytanie tylko komu zalezy na jak najnizszym kursie. Tutaj nie ma tu zadnego sensu.
  • Re: drugie podejście Autor: ~gruby [93.105.172.*]
    troszkę irytuje że przy takich małych obrotach
    nic nie idzie do góry,
    a spadki już się znudziły
[x]
BALTICON 0,00% 21,00 2026-03-25 16:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.