• Dobre info Autor: ~jr [178.36.97.*]
    Analitycy DM BZ WBK raportem z 03-08-2011 rozpoczęli wydawanie rekomendacji dla spółki Westa od KUPUJ, cena docelowa 16,5 zł.
  • Re: Dobre info Autor: ~acid [93.154.132.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=7-3TQLTzj9I&NR=1
  • Re: Dobre info Autor: ~happyguest [78.10.221.*]
    cofnijmy się do 2011 i powiedzmy to głośno: teraz będzie rakieta w górę, nikt tego nie zatrzyma
  • Re: Dobre info Autor: ~acid [84.39.165.*]
    http://www.youtube.com/watch?v=ctdaixGUpz0
  • Re: Dobre info Autor: ~kerk [95.49.114.*]
    Jakiś komentarz odnośnie wiadomości z 17 go czy już wszytko wiadomo.
  • Re: Dobre info Autor: ~Krootki [89.71.245.*]
    Ale w sumie niewielka pomyłka. Przecież mamy trochę ponad 16,5. Tyle, że groszy a nie złoty, ale czy to tak dużo zmienia? ;)
  • Re: Dobre info Autor: ~BBC [78.88.206.*]
    Jaki dom taka rekomendacja a zresztą wszystko wskazuje że od początku mogła być to zmowa. Wystarczy zajrzeć w historię raportów aby zauważyć że wszystkie sprawozdania przed jak i po debiucie były bardzo słabe za wyjątkiem tego jednego poprzedzającego wejście na GPW- świadczy to że mógł on zostać wytworzony wirtualnie aby ściągnąć od nieświadomych inwestorów dużą kasę do podziału. Oczywiście jest to tylko przypuszczenie wynikające z obserwacji ale nie poparte żadnymi dowodami!
  • Re: Dobre info Autor: ~przegrany [83.7.232.*]
    Cóż nam pozostaje wydaje się że już nic -w zeszłym roku o tej porze łudziliśmy się że sytuacja na wschodzie ulegnie normalizacji dzisiaj można już włożyć to między bajki, nie znaliśmy jeszcze niszczącej dochody dewaluacji rubla i hrywny dziś widzimy to w raportach i zważając na to iż poczynania zarządu tej spółki w czasach tzw przed zadymowych były więcej niż marne to pozostaje tylko przestrzec inwestorów wierzących w inne firmy z zza Buga że czeka ich podobny los co nas!
  • Re: Dobre info Autor: ~Wojtek [185.30.91.*]
    nie skreslaj jeszcze westy bo nie czas,,te zlecenia od dwoch tygodni to sciema,a ostatnie to cisniecie na wykazanie straty,Mogadishu zejsc nizej,pewnie ze marine to wyglada a moze ma tak wygladac,?bankructwa tych trzech west bylo czytelne w zalozeniach restrukturyzacji,moim zdaniem zmiana trendu na wescie nastapi po zakonczeniu restrukturyzacji I odluzeniu papieru,Wiem ze wiekszosc mysle inaczej ,ale ja wierze ze niedlugo sytuacja sie odwroci,kolega z gory dobrze napisal ,tylko jeden raport pozytywny ,a gdZie byl kurs?pomysl jakby ing nie wchodzilo co by bylo,,?bedzie nowa sytuacja niedlugo w wescie I wiece prawda podobnej ze znowu ktos zatankuje te akcje,,pozdrawiam staly akcjonariat
  • Re: Dobre info Autor: ~przegrany [83.7.232.*]
    Oczywiście, że wszystko może się jeszcze zdarzyć, ale spórzmy realnie jeśli wobec obu podmiotów produkujących zostały wszczęte procedury upadłościowe to z czego miałaby czerpać ewentualne dochody spółka matka nawet gdyby cała otoczka uległa normalizacji?
  • Re: Dobre info Autor: ~wojtek [185.30.91.*]
    3 podmioty mamy razem ,dnepr juz postanowiony ,zobaczymy co z dwoma ,moim zdaniem industrial poinni wybronic,tam bylo z teo co pamietam najmniejsze zadluzenie,jeszcze sa westa plex ,rex i kij wie co jeszcze a w sumie to chyba wszystko,to jest ukladanka nie na nasze glowy,wedlug mnie taki scenariusz i pewno ich zalozenia:
    banrutuja trzy podmioty,moim zdaniem skonczy sie na likwidacji dwoch:jedno juz mamy dnepr i lcc pozostaje,nastepuje czesciowe oddluzenie co pozwala funkcjonowac firmie i splacac pozosytale zdluzenie na bierzaco,,przenosza wszystko lizingiem do westa ltd maslany,czyli linie prdukcyjna ,maszyny ,ludzi,ciecia personalne i funkcjonuja i sprzedaja,jezeli ing bralo przy zadluzeniu 200 baniek,?!pewnie sytuacja sie dla nas skomplikowala bo 3/4 aku szlo na rosje a wiadomo jak teraz jest niewiadomo co sie wydarzy jeszcze,dla nas akcjonariuszy wazne jest zeby westa przetrwala ,oddluzyla sie po tych bankructwach i zrestrukturyzowala sie a pozniej zobaczymy co dalej,,sytuacja sytuacja ale ing nie oddalo tylu akcji ulicy,,nie mozliwe,takze nie wiemy czy ktos po oddluzeniu sie westa nie zainteresuje bo akumulatory ich sa wysoko notowane w rankingach,,ja mysle ze trzeba czekac na zakonczenie przynajmniej dwoch bankructw dnepr i lcc ,industrial to jeszcze zobaczymy ?po roku dzialalnosci westy po tych bankrutwach bedziemy mogli powiedziec czy to przynioslo poprawe,czy spolka bedzie istniec?zobaczymy
  • Dobre info Autor: ~wtopiony [83.9.153.*]
    wojtek. z tej spółki spółki to już nic nie bedzie.ewidentne zwalanie.skończymy na paru groszach.trzeba porzucic nadzieje i sie przyznać przed samym soba.dostalismy w rzopu.
    raczej kasy nie odzyskamy.osobiscie zaluje,ze dałem sie wciagnac w ''przyszłosciowa'' ukraine.
  • Re: Dobre info Autor: ~jaro [95.49.114.*]
    Nie mieszaj .
    ,,ale sie szarpneli na ostatni dzien toz to przeciez transkacje sprzedazy az 3 na 510 zlotych,napewno to musi ing sie z resztek wysypywac jak juz ktos wczesniej trafnie zauwazyl:)))))))))))))))))
    nawet transakcje sa za 0 zlotych i 7 czego tu nie widzialem dawno,,czyzby animatory z wbk wracaly:))
  • Dobre info Autor: ~qwerty11 [178.43.217.*]
    CHYBA sprzedam gry ,dokupie, zredukuje i wyjde ze smiecia.siedze tu od wiosny i mam ssssserdecznie dosc.zamrozona kasa tylko.ale znowoz inne ukrainskie spólki działają i sa notowe i mają wachania kursow i cos sie dzieje.a tu po odwieszeniu tylko dolowanie.--------------eeeeeehhhhhhhh brak słów.
  • Re: Dobre info Autor: ~obcy [79.191.183.*]
    Wiesz co robisz a ja się domyślam Wesołych Świąt dla wytrwałych.

• Re: Dobre info Autor: ~Obsrany [178.235.48.*]
    Ciekawe czy już dzisiaj ściągą na 10 czy tylko postraszą?A coś mi się widzi że ten co wystawia od kilku dni to gość który wisiał z 260 tyś na półce 0,42 bo już go tam nie ma a długoterminowy nadal siedzi na 9,99 uparciuch!
    dzieki za info,,ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT,POZDRAWIAM STALY AKCJONARIAT
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,08 2015-10-30 13:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.