Jaki dom taka rekomendacja a zresztą wszystko wskazuje że od początku mogła być to zmowa. Wystarczy zajrzeć w historię raportów aby zauważyć że wszystkie sprawozdania przed jak i po debiucie były bardzo słabe za wyjątkiem tego jednego poprzedzającego wejście na GPW- świadczy to że mógł on zostać wytworzony wirtualnie aby ściągnąć od nieświadomych inwestorów dużą kasę do podziału. Oczywiście jest to tylko przypuszczenie wynikające z obserwacji ale nie poparte żadnymi dowodami!
Cóż nam pozostaje wydaje się że już nic -w zeszłym roku o tej porze łudziliśmy się że sytuacja na wschodzie ulegnie normalizacji dzisiaj można już włożyć to między bajki, nie znaliśmy jeszcze niszczącej dochody dewaluacji rubla i hrywny dziś widzimy to w raportach i zważając na to iż poczynania zarządu tej spółki w czasach tzw przed zadymowych były więcej niż marne to pozostaje tylko przestrzec inwestorów wierzących w inne firmy z zza Buga że czeka ich podobny los co nas!
nie skreslaj jeszcze westy bo nie czas,,te zlecenia od dwoch tygodni to sciema,a ostatnie to cisniecie na wykazanie straty,Mogadishu zejsc nizej,pewnie ze marine to wyglada a moze ma tak wygladac,?bankructwa tych trzech west bylo czytelne w zalozeniach restrukturyzacji,moim zdaniem zmiana trendu na wescie nastapi po zakonczeniu restrukturyzacji I odluzeniu papieru,Wiem ze wiekszosc mysle inaczej ,ale ja wierze ze niedlugo sytuacja sie odwroci,kolega z gory dobrze napisal ,tylko jeden raport pozytywny ,a gdZie byl kurs?pomysl jakby ing nie wchodzilo co by bylo,,?bedzie nowa sytuacja niedlugo w wescie I wiece prawda podobnej ze znowu ktos zatankuje te akcje,,pozdrawiam staly akcjonariat
Oczywiście, że wszystko może się jeszcze zdarzyć, ale spórzmy realnie jeśli wobec obu podmiotów produkujących zostały wszczęte procedury upadłościowe to z czego miałaby czerpać ewentualne dochody spółka matka nawet gdyby cała otoczka uległa normalizacji?
3 podmioty mamy razem ,dnepr juz postanowiony ,zobaczymy co z dwoma ,moim zdaniem industrial poinni wybronic,tam bylo z teo co pamietam najmniejsze zadluzenie,jeszcze sa westa plex ,rex i kij wie co jeszcze a w sumie to chyba wszystko,to jest ukladanka nie na nasze glowy,wedlug mnie taki scenariusz i pewno ich zalozenia: banrutuja trzy podmioty,moim zdaniem skonczy sie na likwidacji dwoch:jedno juz mamy dnepr i lcc pozostaje,nastepuje czesciowe oddluzenie co pozwala funkcjonowac firmie i splacac pozosytale zdluzenie na bierzaco,,przenosza wszystko lizingiem do westa ltd maslany,czyli linie prdukcyjna ,maszyny ,ludzi,ciecia personalne i funkcjonuja i sprzedaja,jezeli ing bralo przy zadluzeniu 200 baniek,?!pewnie sytuacja sie dla nas skomplikowala bo 3/4 aku szlo na rosje a wiadomo jak teraz jest niewiadomo co sie wydarzy jeszcze,dla nas akcjonariuszy wazne jest zeby westa przetrwala ,oddluzyla sie po tych bankructwach i zrestrukturyzowala sie a pozniej zobaczymy co dalej,,sytuacja sytuacja ale ing nie oddalo tylu akcji ulicy,,nie mozliwe,takze nie wiemy czy ktos po oddluzeniu sie westa nie zainteresuje bo akumulatory ich sa wysoko notowane w rankingach,,ja mysle ze trzeba czekac na zakonczenie przynajmniej dwoch bankructw dnepr i lcc ,industrial to jeszcze zobaczymy ?po roku dzialalnosci westy po tych bankrutwach bedziemy mogli powiedziec czy to przynioslo poprawe,czy spolka bedzie istniec?zobaczymy
wojtek. z tej spółki spółki to już nic nie bedzie.ewidentne zwalanie.skończymy na paru groszach.trzeba porzucic nadzieje i sie przyznać przed samym soba.dostalismy w rzopu. raczej kasy nie odzyskamy.osobiscie zaluje,ze dałem sie wciagnac w ''przyszłosciowa'' ukraine.
,,ale sie szarpneli na ostatni dzien toz to przeciez transkacje sprzedazy az 3 na 510 zlotych,napewno to musi ing sie z resztek wysypywac jak juz ktos wczesniej trafnie zauwazyl:)))))))))))))))))
CHYBA sprzedam gry ,dokupie, zredukuje i wyjde ze smiecia.siedze tu od wiosny i mam ssssserdecznie dosc.zamrozona kasa tylko.ale znowoz inne ukrainskie spólki działają i sa notowe i mają wachania kursow i cos sie dzieje.a tu po odwieszeniu tylko dolowanie.--------------eeeeeehhhhhhhh brak słów.
Ciekawe czy już dzisiaj ściągą na 10 czy tylko postraszą?A coś mi się widzi że ten co wystawia od kilku dni to gość który wisiał z 260 tyś na półce 0,42 bo już go tam nie ma a długoterminowy nadal siedzi na 9,99 uparciuch!