• ludzie Autor: ~gość1313 [178.73.48.*]
    Ludzie...ja rozumiem WIG20, spekulacyjne spółki...przewartościowane...
    ale nie sprzedawajcie Otmuchowa...zwała dotyczy w/w spółek, a nie tak niedowartościowanej jak OTM...w czarną środę sprzedano 5 tyś akcji...no proszę Was...jesteśmy skazani na ruch w górę wbrew otoczeniu...ale nie zaniżajcie i tak już zdołowanego kursu...
  • Re: ludzie Autor: ~b.b. [93.154.135.*]
    dlaczego uważasz że spółka jest niedowartościowana
    z góry dziękuję za rzeczowe argumenty
  • Re: ludzie Autor: ~gość1313 [178.73.48.*]
    Cena emisyjna OTM jak wchodził na giełdę była 13,5 PLN...
    Zarząd kupował akcje po 18 PLN...
    W 2010 wytypowano ją do przebojów roku 2011..
    wg miesięcznika FORBES należy do top 10 najlepiej radzących sobie społek na GPW...
    i kurs 10.50 PLN...absolutne minimum...
    no proszę Was....
  • Re: ludzie Autor: ~b.b. [93.154.135.*]
    dla mnie jednak ważna jest cena i tylko cena
  • Re: ludzie Autor: ~wielki x [91.193.196.*]
    Ja mam wrażenie, że na giełdzie 90% to spekuła. Rozumiem, obsrali sie przez chwile z tym długiem stanów, że nie podniosą i będą cięcia. Ok, cięcia będą, dług podwyższyli. Do ch..a pana, przecież te mocarstwa są nie od wczoraj zadłużone. To trwa i trwa, a teraz nagle taka panika. Zachowanie gorsze niż dzieci, a w większości nazywają się inwestorami długoterminowymi. SPEKUŁA NA MAXA I TYLE. Rozumiem, że większość nie chce trzymać akcji 10 lat, ale miesiąc, czy dwa trzymania akcji i zamykanie pozycji to psucie rynku. To co sie dzieje na akcjach otmuchowa jest żenujące. Koleś ma racje, akcje z WIGu20 miały swój rajd, niech teraz tyle spadną, ale małe spółki?? Praktycznie ciągle spadamy.... to pały jeszcze sprzedają i pogarszają sytuacje
  • Re: ludzie Autor: ~nowakan [77.253.251.*]
    no niestety z małych spółek bardziej sie ucieka niz z dużych. Cierpliwości życzę
  • Re: ludzie Autor: ~gość1313 [178.73.48.*]
    Ależ mądre stwierdzenie! Przecież to samobójstwo wychodzić ze spółki, która ma taką płynność, a nie inną, to co miało zostać sprzedane, już poszło....Teraz będzie tylko w górę, jak rynki się uspokoją...może nawet za pół roku...może chwilę się spowolni, ale To od nas akcjonariuszy zależy, jak bedzie wyglądał kurs...ta ucieczka nie jest konieczna...tylko niepotrzebnie dołuje kurs...no proszę CIę..dzisiaj sprzedano 4 tyś papiera...i zdołowano kurs o 7 %...4 tyś!!!! przecież tyle akcji to fundusz jednym zleceniem wciągnie...a Wy super mieliście zysk!!! sprzedane za 9.70 PLN akcje , których cena emisyjna była po 13.5!!! A dobrze Wam tak panikarze...Mam nadzieję, że dzisiaj jakiś fundusz wciągnie kolejnych pare tysiączek i podbije cenę do 12 PLN...
[x]
OTMUCHOW -3,91% 5,40 2026-05-14 15:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.