Nikt nie opuszcza pokladu, kazdy jeszcze z podbierakiem w reku i dzwonek ustawiony na 8gr zeby sie zalapac na kupno. Pany spokojnie, papier jest w dobrych rekach.
To, że akurat szeroki i NC kuleje może działać na naszą korzyść. Inwestorzy mogą poszukiwać spółek na których można będzie zarobić w czasie tej korekty lub bessy, a według mnie ART jest właśnie taką spółką. Jest pod co grać.
Ja cały czas dziwię się osobom czającym się na 0,08 PLN i warunkującym zakup tych akcji pojawieniem się informacji. Jestem 100% pewien, że oni nie zdążą kupić. Dlaczego? O podpisaniu umowy, czy nawet przyznaniu kredytu będą wiedziało wcześnie kilka osób, które mogą to wykorzystać. Przecież wystarczy nawet pół godziny wcześniej.
Co oni zrobią jak np wystawi ktoś zleceniu kupna 5mln akcji po 0,12 PLN?
Będzie pierwszy w kolejce na widłach aż jego zlecenie nie zostanie w całości zrealizowane. Czy ktoś o tym pomyślał?
Dnia 2011-08-04 o godz. 09:37 ~czysty napisał(a):
> Co wy z tym barym, pociska wam pierdoły od 3 miesięcy a wy
> się podniecacie.
Czysty ,pierdoły to ty wciskasz.
Witam po urlopie.
Maniek.Nic sie nie martw.Zobacz na sytuacje na giełdzie a Artefe ma silny akcjonariat i nic nam nie zagrozilo.Pamietaj ze cierpliwosc popłaca.Kiedys czekałem na jednej spólce 8 miesiecy i zarobiłem kupe forsy w kolejne 2 miesiace bo wzrosło o 700%.to tylko jeden z przykladów.Jest dobrze bo ciegle mozna dokupowac w promocji.Wrzesien dla ARTEFE.
pozdro
Ja wciskam, to twoje zdanie, skoro tak uważasz to nie neguje ale nie pisze wizjonerskich tekstów typu 50gr i kiedy co i jak bo jakoś nie sprawdza się to .
Skoro się orientujesz i wiesz kto ma znaczną część papierka to dobrze wiesz że żadnych odjazdów tutaj nie będzie na wyższe poziomy dopóki nie pojawi się ostateczne info.
Czekaj cierpliwie.
Dodam że maniek wysypał niedawno ponad 500K papierka podczas paniki a po ostatnim aneksie powrócił i zakupił 500k.
Dnia 2011-08-01 o godz. 17:48 ~bary napisał(a):
> CZEKAC!
ale ile bary jeszcze?
Re: trwa dramat akcjonariuszy-
Autor: ~bary [78.8.49.*], 2011-08-01 18:08
max 2 tygodnie
(trochę minęło od tych twoich 2 tygodni)
Autor: ~bary [78.8.231.*], 2011-07-18 10:37
Dnia 2011-07-14 o godz. 00:07 ~czysty napisał(a):
> kilka tygodni temu pisał o ł o 20gr :)
to było kilka tygodni temu.
teraz sa inne wskazniki niz wtedy
Nie będę ci przytaczał innych.
Pisze że wzrośnie a ty piszesz że tu będzie grubo to chyba te same pierdoły pociskamy ?
Więc nie ciągnijmy tego tematu dalej bo do niczego nie doprowadzi, pozdrawiam i życzę sporych zysków.