• LSISOFT Autor: ~zorro [91.208.72.*]
    Dzisiaj w czasie sesji bankruci z ratingiem D lepiej sobie radzą niż LSISOFT.
    LSISOFT ma rating AA+.
  • Re: LSISOFT Autor: ~zorro [91.208.72.*]
    Hurra !!!
    Już nie jesteśmy najgorsi. Reinhold -14,63%.
  • Re: LSISOFT Autor: ~bolek [83.10.96.*]
    Wypadliśmy z dziesiątki najgorszych.
  • Re: LSISOFT Autor: ~Ciekawy [83.7.82.*]
    A czy ktoś wie co się nagle stało ??
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [81.190.40.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: LSISOFT Autor: ~re [83.11.112.*]
    A czy ktoś wie co się nagle stało ??

co się stało?? ciele oknem wyleciało ;))
  • Re: LSISOFT Autor: ~mika [82.61.153.*]
    po głębszym przemyśleniu i głębszej analizie mwiga 80 i 40 ...szczególnie 80 ...jestem pewna że te 4%co pisali brakuje do bessy..ale zaznaczam że kieruje to do 80 .....to właśnie odbijamy od tego poziomu !!! dla 80 spadki sie skończyły.....!!!))))))))))))))))))))))))))))) a co do 20 to ma diament jeszcze nie ukończony który sie skończy w przyszłym roku, do którego weszli dołem.... sama sie kisze z tym LSI od półtora roku i nie z jakąś wielką kasą tylko z moimi oszczędnościami dla dzieci....i wierzyłam że to była jedyna spółka która nie urosła pomimo że miała fundamenty.....ale ta kicha trwa i trwa......... aż novitus z niej nie zejdzie.....a dzisiaj był żal......nas jest 12 na boisku a mamy jednego osła przed sobą i nie możemy se poradzić.....ja nie mam kasy i bardzo żałuje żeby kurs pociągnąc.....ok...koniec..pier...ide po drinka....
  • Re: LSISOFT Autor: ~inwestor [77.255.42.*]
    wartościowa analiza:
    http://marketinvest.pl/gielda/komentarze-i-analizy/9-analizy-akcji/15754-walory-miesiaca-cz-2-neuca-apator-lsisoft-rainbow-amrest
  • Re: LSISOFT Autor: ~jajja [89.67.64.*]
    a widział ktoś dobry produkt made by LSI ?
  • Re: LSISOFT Autor: ~aqq [212.160.97.*]
    ooo...
    Widzę, że konkurencja się odzywa :-)
  • Re: LSISOFT Autor: ~jajja [89.71.237.*]
    poważnie pytam ,bez złośliwości .chciałabym ocenić ,oszacować potencjał spółki ,czyli potencjalnych wzrostów . jak są też jakieś kiepskawe ,to równie przydatne info . dzięks z góry za ewentualną podpowiedź . może są tu użytkownicy produktów lsi.
[x]
LSISOFT 1,41% 35,90 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.