ALUMAST (ALU): Postanowienie sądu o zakończeniu postępowania układowego (raport nr 41/2011)
02.08.2011 15:30
Zarząd Alumast S.A. informuje, iż otrzymał postanowienie Sądu Rejonowego w Gliwicach Wydział XII Gospodarczy ds. Upadłościowych i Naprawczych w sprawie zakończenia postępowania układowego Spółki.
Postanowienie to stanowi podstawę do dokonania zmian oznaczenia firmy Spółki poprzez wykreślenie sformułowania "w upadłości układowej"
Podstawa prawna: § 3 ust. 2 punkt 13 Załącznika Nr 3 do Uchwały Nr 147/2007 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 1 marca 2007 r. "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu" z późn. zmianami
wg mnie nie powinnismy juz spadac, wrecz przeciwnie, naplynely pozytywne infa, spolka juz nie jest w upadlosci ukladowej, wiec tak naprawde powinny byc tutaj wzrosty.... Pytanie kiedy...
mowcie sobie co chcecie, ale alumka niedlugo bedzie na pewno duzo wyzej wyceniana i warto ja trzymac glownie ze wzgledu na to ze maja duzo kasy do wyjecia od lichwiarzy bankowych...
BRE Wealth Management S.A. tu miesza i próbuje tu wystraszyć. Na takim Monnari można byłó łyknąć 700 % od dołka. A tu cena jak po ogłoszeniu upadłóści. A gdzie się ma sytuacja MON do ALU.
mnie się ten kryzys podoba, ogólnie człowiek wiecej płaci za wszystko, ale jest chyba bogatszy, tylko męczony tym ślęczeniem na wykresami, jeszcze ze cztery takie lata i jakąś hacjęndę sobie kupię, a propos zobacz na GRAALa, obstawiam podwójne dno "W"
Pamiętacie o PP 75%? W końcu muszą to potwierdzić!!! Teraz już mogą drukować papier, a że w ciula nie lecą, będzie z zachowaniem prawa poboru dla akcjonariuszy...
Dnia 2011-08-09 o godz. 19:51 thawku napisał(a):
> znajdą się chetni na objecie emisji, jestem pewny ze jak to
> oglosza to i kurs pojdzie do gory
Ja jestem chętny na PP, właśnie sprzedałem frania po 3,94, kurde miesiąc temu kupiłem go po 3,2 :-D.