Na pewno są tak wyj..,. w kosmos że możesz spokojnie składać wniosek o upadłość w raporcie za II kwartał pojawi się extra 16 mln straty związanego z ugoszczeniem amerykanów gdyż amerykanie jedzą bardzo dużo, co gorsza nie ponieważ spożycie hamburgerów tak znacznie przekroczy wszelkie znane normy tak że spółka będzie się bała uznać je za koszty uzyskania przychodu co ją jeszcze bardziej pogrąży. Podsumowując głupie pytanie głupia odpowiedź :)
Pytanie to bylo zwiazane z kolejnym.
Czy warto bylo wywalac tyle kasy na polską gościnę jeżeli z góry wiadomo było, że amerykanie to mogą uratować świat a nie drobnych Leszczyków siedzących na Atonie ???
No i żebyś się nie zdziwił xyz jak na bogato można promować produkty :)
Jestem na pokładzie od ok 5zł i powoli mam tego dosyć. Jest to jedyna spółka na której nie ciełem strat i będzie to nauczka na całe życie. NIe ciełem bo znajomi znajomych mieli infa z pierwszej ręki i pomimo widocznego trędu spadkowego wlazłem w te gówno. Myślę, że te kontrolowane wycieki pokazują, że polityka informacyjna spółki nie jest najgorsza i jest celowo tak prowadzona. by na podbitkach pozbyć się trochę akcji. Gdyby firma była bliska podpisania kontraktu z USA kurs nie zachowywał się by w ten sposób, i ktoś dawno zaczął by podbierać, Kurs jednak spada w takim tempie, że strach pomyśleć gdzie może być dno. Nawet najstarsi górale trzymający te akcje nie myśleli, że kurs może spaść poniżej 3zł. Sytuacja zewnętrzna też nie napawa optymizmem, w takiej atmosferze nie wiadomo za ile lat i czy wogóle zobaczymy kursy w jakich kupowaliśmy akcje. JESTEM TYPOWYM PRZYKŁADEM STAWANIA SIĘ INWESTOREM DŁUGODYSTANSOWYM-WIELOLETNIM. Pozdr, stały (wiadomo z jakich względów) akcjonariat spólki