• wyłącz notowania i nie patrz na kurs Autor: ~piotr [83.8.47.*]
    Spółka płaci regularnie dewidendę wiec zastanawiam się nad kupnem znowu. W tym roku zyski są lepsze niż rok temu. Sądzę ze przy obecnym kursie dewidenda będzie wynosic ponad 7% wartości akcji, nic tylko kupować a frajerzy niech sprzedają.
  • Re: wyłącz notowania i nie patrz na kurs Autor: ~piotr [87.204.87.*]
    zal ze brak wolnej gotówki :)
  • Re: wyłącz notowania i nie patrz na kurs Autor: ~waldi [79.191.44.*]
    45zł zaliczone tak jak pisałem i teraz będzie jazda do góry,zobaczymy czy mafia miała racje chyba na to się zanosi bo oni o tym decydują
    W sierpniu będzie podbitka akcji na GPW do góry wig20 przekroczy 3000tys.
  • Re: wyłącz notowania i nie patrz na kurs Autor: ~Plikot [79.191.5.*]
    Waldi chyba nie masz racji ja widze zatrzymanie na 33 PLN jak to przelamie to 25 PLN a dalej zobaczymy. Chyba ze znaczacy fundusz zaniza kurs zeby zrobic wezwanie za 80 PLN i kazdy jest zadowolony. Zarzadzajacy dostaja uznanie na rynku za wyciagniecie 100% na akcjach a Jankesi bo tanio kupia. Te spadki nie sa normalne w przypadku gdy wiekszosciowy udzialowiec proponowal skupic 100% akcji z rynku po 59.52 i nikt ich nie oddal a dzisiaj mamy 35% poniżej ceny wezwania. zwykly przyklad Bogdanka nie spada ponizej proponowanej ceny wezwania przy pogrszajacych sie wynikach. czas wszystko pokaz.
  • Re: wyłącz notowania i nie patrz na kurs Autor: ~czaruś [178.183.183.*]
    kochani zapewne nawet nie zajrzycie ale NTT system... zobaczcie bo moze to byc dobra alternatywa na ciezkie czasy i w miare bezpieczne przechowanie kasy...
    Jeszcze mnie nigdy mafia nie oszukała i tym razem tez tak będzie miało być 45 zł taką informacje dostałem i od tego momentu będzie marsz w górę tylko.
    Niedługo Sąd apelacyjny powinien wydać wyrok uchylający wyrok I instancji w sprawie absolutorium dla zarządu Dębicy za rok 2010 to byłby zwrot ogromny na Dębicy, już chyba mija 3 miesiące od zaskarżenia wyroku I instancji,kto lubi szukać niech sprawdzi kiedy PZU się o tego wyroku odwołało.

Oszukany jestem w tedy kiedy łykam nienawiść do o. Rydzyka a tak nigdy nie byłem oszukany i to się sprawdza u mnie nie wiem jak u kogoś
    Waldi
    Debica jeszcze dzisiaj zlamie 45 PLN.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Palikot nie ma takiej możliwości aby już spadło to jest już koniec spadków na Dębicy miało spaść do 45 zł i tak się stało od jutra cała GPW już tylko do góry az do końca sierpnia lub połowy września.
  • Re: wyłącz notowania i nie patrz na kurs Autor: ~br [194.106.193.*]
    to samo było przy 64 i to samo bedzie przy 18 zł .....
  • Re: wyłącz notowania i nie patrz na kurs Autor: ~ad [91.150.181.*]
    Ruszy do góry - jak sprzedawczyk odpuści - ciekawe na czyje zlecenie działa. Wezwanie poniżej 100 nie wchodzi w grę :
    cytat z portalu - FORSAL.PL -
    Jeżeli Firma Oponiarska Dębica nie ujawni PZU Asset Managament swoich rozliczeń transferowych z Goodyearem, jedynym rozwiązaniem konfliktu między akcjonariuszami będzie wezwanie na akcje spółki. Według PZU AM chodzi o nieznajdujące uzasadnienia znaczne różnice w marżach.
    PZU AM. kupiło akcje spółki na przełomie 2006 i 2007 roku, kiedy PZU AM kupowało Dębicę, kurs przekraczał 100 zł.
    Jak PZU może oddać taniej skoro - może traktować inwestycję w DĘBICE - Jako lokatę kapitału z regularnął dywidendą a jak widzimy po inwestycjach i zyskach na lata 2011-2016 - realna wartość firmy rośnie - co innego z tą wirtualna na giełdzie.
    czytaliście dzisiejszy wnp.
    Fiński koncern oponiarski Nokian ma wydać u nas nawet 500 mln euro.........2 mld zł na budowę fabryki opon.Polska wciąż przyciąga inwestorów atrakcyjnymi kosztami pracy.
    Niech nam tu goodyear nie mydli oczu ceną 60 zł akcja - za firmę z własną marką o ) DĘBICA - O ) o ZEROWYM - zadłużeniu i mocach blisko 20 mln opon rocznie.
    Waldi od jutra to na GPW zaczna sie spadki a na Debicy bedzie lala sie krew i nic tego nie powstrzyma. Pierwsze odbicie w okolicach 41-42 ale nie na dlugo. Jezeli taki obrot zwala kurs kazdego dnia to ta spolka leci i leci chyba ze ktos podstawi kosz i bedzie zbieral te akcje z rynku.
    obecnie zaczynamy grę pod tytułem: frank szwajcarski do euro, cel 1 do 1. możecie zapomnieć o wzrostach przynajmnie na rok.
    Wig20 miał dotknąć palcami tylko 2650 pkt. i to zrobił w najgorszym przypadku 2630 pkt. a Dębica 45zł zobaczymy kto miał racje.
    Przed wyborami ma byc mocna podbitka akcji do góry, zwyżka ma byc mocna ale krótka trwać będzie miesiąc i spekulanci o tym dobrze wiedzą.
    Senat już przyjął limit zadłużenia USA droga jest otwarta do wzrostów,wszyscy rządzący w sierpniu będą na urlopie więc nie będzie komu mieszać na GPW a jak powrócą z wakacji to z akcji trzeba szybko uciekać
    Waldi bardzo sie mylisz albo Twoi informatorzy nie do konca przewidzieli bieg dalszych wydarzen. Ameryka sie zadluza o kolejne biliony a to nie porawia jej sytuacji ekonomicznej.tam trzeba szukac oszczednosci a wowczas przyjda wzrosty na amerykanskich gieldach.
  • Re: wyłącz notowania i nie patrz na kurs Autor: ~Plikot [145.237.115.*]
    Waldi i kto mial rację ????????????????
    Lecitko dotkniete akcje palcami ponizej 44 PLN
  • Re: wyłącz notowania i nie patrz na kurs Autor: ~bbauto [85.193.234.*]
    Jestem na dębicy od wielu lat i poczytuję to forum od mniej więcej tego samego czasu. Prawdę mówiąc nie pamiętam żeby Waldi miał kiedykolwiek rację. Bajki, mafie, Rydzyki i inne pierdoły.
  • Re: wyłącz notowania i nie patrz na kurs Autor: ~waldi [83.24.8.*]
    Jeszcze dzień się nie zakończył,będzie dzisiaj na plusie Dębica Palikot zobaczysz.
    Jednak wyprodukowane twory nakarmieni nienawiścią pomału się ujawniają nigdy z tego się nie wyleczą nawet mu zabiją matkę i ojca powiedzą ,ze to był wypadek a nie zabójstwo, to jest już uraz trwały jestem w tym specjalistą i łatwo rozpoznaje takich ludzi.
  • Re: wyłącz notowania i nie patrz na kurs Autor: ~Plikot [95.49.231.*]
    6 - dzien spadkow bez odreagowania rekord na Debicy to chyba 12 sesji wiec do tego jeszcze daleko. Podam teraz malutki artykul z Parkietu - Na zamknięciu sesji akcje Lubelskiego Węgla taniały o 2,08 proc. i kosztowały 103,7 zł. Analitycy zauważają, że po zwyżkach kurs Bogdanki powoli zbliża się do granicy z wezwania NWR z października ubiegłego roku (NWR proponował 100,75 zł za walor lubelskiej kopalni, po wezwaniu akcje Bogdanki poszły w górę i od tego czasu stale utrzymywały się na poziomie powyżej ceny z wezwania). - Zobaczymy co bedzie dalej????????????????????????
    ja ci napiszę co będzie, ci co zostaną na akcjach albo się przekręcą albo pójdą z torbami. spadajcie z papierów puki cena jest jeszcze "przyzwoita".
    żarty się skończyły, zaczyna się gra o życie.
  • Re: wyłącz notowania i nie patrz na kurs Autor: ~ddxfghj [24.185.164.*]
    po 32 zl chetnie kupje z 3 tys.
    podziel cenę przez 2 i kup 6 tysi
  • Re: wyłącz notowania i nie patrz na kurs Autor: ~Piotr [31.60.179.*]
    Br widze ze odpusciłes.
    Obecnie jest dymana drobnica, to ostatnia faza,
    Sprzedaja slabe rece kupuja mocne i oczywiscie sprzedawczyk.
    Nie zmienia to faktu, ze to co sie dzieje to ewidentne przestępstwo gieldowe bez odzewu KNF (klucha sie szef powinien nazywac) i udziale PZU, ktore drobnice ma gdzies.
    List ktory dostales od Wantoły nie mial tresci, przekaz spadajcie na drzewo to nie wasz biznes.
    Piotr
    Ps. Ci co teraz kupia maja 100 zysku w perspektywie kilku miesiecy.
    Wykres jak i tabela notowan to matrix dla debili-wszystko jest pod kontrola i robione jest celowo by drobnice puscic kantem.
    Pozdrawiam wytrwalych sprzedawczykom zycze rychlej utraty licencji
    ja dokupywałem po 60-61 i wyrzuciłem wszystko miedzy 59 a 57, teraz ustawię się niżej, pytanie czy na DJ zobaczymy 10 000 do końca tygodnia. To że debica jest j..ana to wszyscy wiedzą, nawt prokurator, ktory osobiście mi powiedział (ma pan rację ale zależy jakie siły za tym stoją) natomiast inną sprawą jest brak pozytywnego sentymentu do rynku akcji i to wyjaśnia temat na dzień dzisiejszy.
  • Re: wyłącz notowania i nie patrz na kurs Autor: ~waldi [83.24.8.*]
    Juz po strachu dołek został zaliczony bo wszyscy zaczęli łapać na dołku akcje.
    Jutro jazda w górę bo wszyscy wymienili sobie akcje tylko jeszcze trolle pozostali na posterunku liczą na drapane.
    ta pomyłka bedzie cie drogo kosztować
[x]
DEBICA 0,62% 80,60 2025-10-20 16:44:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.