• Na horyzoncie spadki Autor: ~INWESTUJ [89.191.159.*]
    Niedługo rejestracja akcji objętych po 0,10zł i wtedy dopiero zacznie się lawina...
  • Re: Na horyzoncie spadki Autor: ~SYLWIA [194.117.240.*]
    NO TO DZIŚ PARE KILO ZAKUPIONE PO SREDNIEJ 0,81 GR ALE ZANIM TE AKCJE WEJDA NA RYNEK BĘDĄ JESZCZE DUŻE RUCHY NA PAPIERZE MOŻLIWE NAWET 2 ZŁOTE W KRÓTKIM CZASIE ALE CZAS POKAŻE CO Z TEGO WYNIKNIE:)
  • Re: Na horyzoncie spadki Autor: ~say [79.188.66.*]
    to ze akcje wejdą wszyscy wiedzą i?......... ruchy na papierku aż miło dla oka, jak myślisz dlaczego takie zainteresowanie jest? spekuła 1 klasa siedzi:) wkrótce przekonamy się jaki będzie finał:) jestem przekonany, że będzie ciekawiej niż na MERA! tam weszło 3 razy więcej akcji i co? wystrzał z 0,6 do......:)sam zobacz i to gdzie też jest teraz, a Klon jest podtsawą działalności MERY! zobaczycie wyniki 16 sierpnia, pod to idzie gra!
  • Re: Na horyzoncie spadki Autor: ~melka [77.254.154.*]
    .............to co się dzieje to jest horror, ale straciłam kasy.............
  • Re: Na horyzoncie spadki Autor: fokus32 [178.218.229.*]
    o melka ;) jak było na urlopie? :)
  • Re: Na horyzoncie spadki Autor: ~melka [77.254.154.*]
    ..................urlop był super........................tylko tu widzę kicha, jak myslisz fokus jest szansa na duże odbicie?
  • Re: Na horyzoncie spadki Autor: fokus32 [178.218.229.*]
    coz ja moge myslec? mam pakiet po 3zł... byloby głupota sprzedawac teraz... trzeba czekac. nic innego nie pozostaje... ta spółka kieruje MERA, nie musze przypominac jak bylo z teliani...
[x]
KLON 0,00% 1,40 2025-09-10 09:31:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.