Dnia 2011-08-01 o godz. 19:35 ~xxx napisał(a):
> obroty sa male jedynie to jest pocieszajace ale 100% zeby
> spadlo w ciagu 3 tygodni po tak dobrych infach
Z pewnoscia to nie "grubasy" sypia. Nie ma obrony kursu, ktory przy panice obsuwa sie. Obroty nie sa duze, odbicie bedzie raczej solidne, ale licze bardziej na trwaly zwrot trendu. Czekam spokojnie. Ci co teraz skupuja beda mieli niezly zarobek, tak to widze. Ja kupowalem duzo wyzej i nie panikuje, spokojnie kurs powinien zmienic trend, kiedy to trudno powiedziec. Spolka wydaje sie ma pomysl na biznes dlugofalowo, niezle ostatnie infa nie spowodowaly odbicia, lecz to kwestia czasu. Tutaj nie trzeba duzo aby wywolac wzrost. Zycze dobrych decyzji.
ja już nie mam za co pakować !!!!!! mam tego papieru pod korek i będę czekał na swoje 5zł nawet 10 lat. obecnie najlepszą inwestycją jest inwestycja w wina. więc jestem cierpliwy.
grubsi się wpisują na sprzedaż, leszcze panikują i sypią i z ukrytego grubsi skupują taniej - przecież to proste - a wybicie zobaczymy jak sie zrobi opór a leszcze się wyleszczą :)
WYCHODZENIE TERAZ TO DOBRA OKAZJA DLA KUPUJĄCYCH.JESTŚMY W HISTORYCZNYM MINIMUM. TUTAJ NIEWIELKĄ KASĄ MOŻNA ODJECHAĆ NA 3-4 ZŁ. I TAKI POZIOM CEN WIDZĘ POD KONIEC ROKU. SZCZERZE TO MYŚLAŁEM / ŻE PRZY 1.5 - 1.6 SIĘ ZATRZYMA .SKORO NIE TO TRZEBA TROCHĘ DOBRAĆ/ UŚREDNIĆ I BĘDZIE DOBRZE.
Poważnie myślicie, że inwestycja w wina to teraz najlepszy interes?? Świat bankrutuje... Grecja, Hiszpania, Włochy, USa i inne... Póki co sztucznie zawyżają limity zadłużenia. Ale to tylko kwestia czasu kiedy będzie WIEELKIIIIIIIIIIIIIII krach.... i kogo wtedy będzie stać na winka?? Jak myślicie??
Dnia 2011-08-03 o godz. 12:21 ~Andrej napisał(a):
> Dnia 2011-08-03 o godz. 11:49 robak1785 napisał(a):
> > Poważnie myślicie, że inwestycja w wina to teraz
> najlepszy
> interes??
A co pozostalo? po takich
> spadkach? Tylko winko!
Co prawda to prawda. Ale podejrzewam, że co niektórym tutaj to nawet winko nie pomoże. Zostawcie grubasów sam na sam z winkiem:)
CEna i tak jest kosmiczna nikt mądry tego nie kupi powyżej 20 groszy-urealnienie ceny jest kwestią czasu- frajerów na kupno brak...Zbyt wiele na tym rynku już było przekrętów..