HA HA HA, a leszcze wciaz nie kumaja, jak to mowia nadzieja matka glupich- cwaniacy z WDM-u robili i robia was na tej spolce, ja juz dawno sprzedalem akcje a teraz bede zawsze i wszedzie otwieral leszczom oczy na to co ci oszusci wyprawiaja- i dobrze wam radze, pierwszy swing do gory to biiiiig sell. odpowiedzcie sobie na pytanie- kiedy w koncu przyznacie ze to maszynka do krojenia naiwniakow- za rok, dwa ? panowie z WDM-u kupowali akcje po 10 gr wiec jeszcze maja troche pola manewru , he he he
Ciekawy jestem co takim razie robisz tu na forum? po co zaglądasz do tej spółki? Po co tracisz czas na pisanie odpowiedzi? Skoro spółka to dla Ciebie dno i szkoda na nią czasu???
A może chciałbyś kupić więcej a za bardzo nie ma kto sprzedać...
Hm...naprawde niezrozumiałe jest to dal mnie, że spółka nie zyskuje na wartości, mam trochę tego papieru, kupione dośc wysoko ale będę trzymał, Biomedinv to brnża , na której na całym swiecie się zarabia, medycyna, energrtyka, pliwa, teleinformatyka - tak w skrócie, Lublin specjalnie nie pomaga, ale mimo wszystko liczę, ze w sumie pod koniec roku może byc po 1 zł